Jó ez a konfig játékokra? Nem azért kérdezem hogy mennyire fasza gép ez, hanem hogy jól vannak e össze állítva az alkatrészek. Nem lesz velük kompatibilitási gondok?
-alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3
- [link]
-processzor: AMD Phenom II X4 980 3.70GHz AM3 BOX Black Edition processzor
- [link]
-VGA: Sapphire ATi RadeOn HD6950 2048Mb DDR5
- [link]
-memória: KINGSTON 4Gb DDR3 1600Mhz (DUAL KIT)
- [link]
SSD: OCZ 32GB SATA2 SSD 2.5" Onyx Series OCZSSD2-1ONX32G merevlemez
- [link]
HDD: Samsung Desktop 7200rpm, 8,9 ms, 32 MB puffer, SATA-300+NCQ, 500GB/2disc - F3 DT
- [link]
-táp: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W
- [link]
Csak gépházat akarok fejleszteni.
Memóriánál nem tudom mi a különbség a CL9 KIT ill. a CL7 KIT jelölés között. (utóbbi drágább)
Ha valami nem passzol bele,javaslatot szeretnék kérni helyette!
Köszönöm előre is!
ctg500 +1
memória: átlagfelhasználónál tök mindegy az időzítések értéke (keveset befolyásol, azt is csak tesztprogramban lehet kimérni)
ssd: kevés lesz a 32gb, annak 20%-át ugyanis üresen kell hagynod, ha nem akarod rövidtávon kinyírni szegényt.
ma 15:42
Procival mi a baj? Először én is X6-ost akartam bele,de megpróbáltak lebeszélni róla,mert nem fogom kihasználni.
Panda Péter, az SSD-t csak rendszernek szánnám. Annak is kevés lenne? Nem tudtam hogy a kapacitás 20%-át szabadon kell hagyni. Akkor minimum mekkorát érdemes rendszernek venni?
És bocsesz!
Köszi mindenkinek a kommentet!
Panda Péter, Milyen márkában érdemes gondolkodni SSD téren? Amit terveztem az megbízható? Csak az oprendszert akarom rá tenni,akkor legalább 64GB, vagy még nagyobbat érdemes venni?
Köszönöm az Infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!