Kompatibilitási / bálítási / vagy gyári hiba? [lent]
AMD Phenom II x4 965
M4A89GTD Pro
Geforce 450 GTS (Zotac)
Geil Value Plus DDR3 1600Mhz cl8-as változat 2x2gb dual kit
a héten lett összerakva a gép kapott 1 win7 64 bitest majd neki estem a tesztelésnek kezdés képpen GTA IV a játék álltal beálított értékekkel: eszméletlen lagg
régi gépem:
AMD Athlon 64 x2 4200+
M2N-E
Geforce 9600 GT az 512 megás változat Gainward
kingmax DDR2 800Mhz 4x1 giga
a játék álltal megadott beálításokkal kis szaggatás közepedte ugyan de ment a game [medium árnyékolás 3/16 többit én 15/100 ra raktam de lehet bírt többet is ]
az új gép semmiféle beálítás mellett nem hajlandó normálisan futtatni + a rendszer lassu az ablakok "képe" "be ég" mint ha nem lenne fent VGA driver indításkor random fehér ngéyzetek jelennek meg a monitoron [frissítéssel eltünnek] 1 progi törlése [ tv tuner illesztő progi (nem volt kompatibilis a win7el)] közben kék halál.. másik teszt példány: Alien vs Predator [2010] eszméletlen sok idő mire betölti fullos grafon nem szaggat de ha szabadba elfelé néz a karakter akkor megint úgy néz ki mintha nem lenne VGA driver szép csíkos stb minden random kilép a gameből néha újra is indul
3D Mark Vantage
GPU TEST1: általába 20-25 fpst mér high beállítások mellett
GPU TEST2: itt is hasonló a helyzet
CPU test1: 1400 körüli értéket mér
CPU test2: 120 körüli értékek
a GPU értékelése 8000+ a procié 34000+
mi lehet a baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!