Milyen jó gép ez? (lent)
Figyelt kérdés
Packard Bell
EasyNote TM
3GB DDR3 Memory
1.3MP Webcam
Intel Core i3-370M Processor
Intel HD Graphics
320GB HDD
15.6" 16:9 HD LED LCD
DVD-Super Multi DL Drive
A munka képesség, a webkamera, h mennyire jó meg minden más amit csak ennyi alapján lehet tudni, elmondanátok emberi nyelven? Meg op rendszert mit raknátok rá? Nekem eddig csak XP-m volt, de most egy Windows 7 Ultimate 64bit-re gondoltam.
2011. jún. 13. 17:53
1/6 A kérdező kommentje:
Ultimate 64bit-nél azt mondják fölösleges és elég a Pro. Ez igaz?
2011. jún. 13. 17:56
2/6 anonim válasza:
Nekem majdnem ugyanez a Dellem, csak 2 giga rammal, 64 bites Win7 Enterprise van rajta, nagyon jó gép, mindennapos használatra tökéletes. Viszont játékra alkalmatlan.
3/6 anonim válasza:
Erre még a Professional 32 Bit is elég lenne.Igazad van, az Ultimate-t nem érdemes használni mert ki sem lehet használni.
4/6 anonim válasza:
32 bitesre jó eséllyel nincs driver. Nekem is ezért kellett 64-et rátenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Játékra alkalmatlan? Az mit jelent? Nekem régebben mondták egy Nvidia GeForce FX 5500-as videókártyára, h azon nem fut egy jó grafikájú játék sem, pedig futott pár.
2011. jún. 13. 18:21
6/6 anonim válasza:
Az intelnek ezek az integrált grafkártyái nagyon gyengék játékra, ne várj túl sokat tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!