Mennyiért adhatnám el ezt a gépet?
Intel Core2Quad Q8300 nemvolt még OC-zva!!
2x1GB DDR2 KINGMAX 800mhz Dual-KIT RAM
400Watt Mercury táp
Ati Radeon HD4650 1gb OC edition
320GB RAID HDD
DVD író (LG)
Szerintetek mennyit érhet? Kérlek titeket, hogy reális árakat írjatok!
Szerintem:
Proci: 20k max
RAM: 5k max
Táp: egy hulladék sajnos...1k
vga: 6k
HDD: 2x160GB legyen 2x3,5k
DVD író: max 2k
alaplap:?
41k össz
Nyíregyháza
ne hülyéskedjetek már... procit most vettem 1 hónapja sincs... 36ezer forintért
Mi hagyott cserben? A processzor? Egy proci nem megy könnyen tönkre...ha mega hűtés/alaplap/táp/memória/vinyó miatt történt a malőr, az nem az AMD hibája...
Én elégedett vagyo a termékekkel és sok AMD döcög körülöttem, hosszú ideje és stabilan.
Egyébként meg írhattam volna i3 konfigot is hasonló árban, amivel ugyan az a helyzet...erősebb/fejleszthetőbb stb
A Phenom II 955 tényleg erősebb proci, a BE verzió meg könnyedén tuningolható (csak a szorzót kell emelni, nem kell visszaosztogatni a memóriát, imc és HT órajeleket)...ha C3 stepping akkor a 4GHz órajel is könnyen kijöhet belőle. Ráadásul egy AM3+ deszkával a következő generációs AMD procik is belemennek, amik jó eséllyel meg fogják szorongatni a z lga1155 foglalatos Sandy Bridge alapú Core i családot.
Mindegy is, próbáld meg akkor eladni annyiért, amennyiért gondolod...ha fogsz egy madarat, akkor jól jártál, mert hozzáértőbb helyeken ezért nem nagyon fogsz 40-45k-nál többet kapni. 90k-ból kompletten új gép építhető, ami fejleszthetőbb és erősebb ennél! Ebből kell kiindulni.
Az lga775 foglalat már kihalóban van, ráadásul a belepakolható procik ára nagyon-nagyon el van már szállva (láttam pl C2D E8600 procit 66k-ért...hát no commenet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!