Miért kell újraindítsam a gépem?
Bekapcsolom, csatlakozom a netre, egyszercsak megáll a töltés, és lefagy a gép. Ha másodszorra indítom újra, már semmi gond. Eddig ilyen nem volt, néhány napja kezdte ezt.
Néha bejön ilyen Windows szoftwerellenőrzést ajánló v.mi.
Antivirusom van (mellé Malwarebytes is), rendszeresen takarítom a gépet. Ha nem biztonságosnak tartja a net az oldalt, ahová kattintok, rögtön elmegyek onnan.
A wichesterem régi (kölcsönbe kaptam), mert az eredeti öngyilkos lett (Miskolcon mennyiért nézik meg és hol szaküzletben, hogy helyreállítható -e?).
Mi lehet a baj?
Válaszokat köszi!
oprendszer baj lesz, tegyél fel win7-et. (nem nagy a gépigénye)
gondolom XP van?
minek win7? mivel jobb? nehogy azt válaszold hogy sokkal jobb,mert attól falra mászok már,sorolj 3 indokot miért kell a win7?
te meg próbálj meg egy rendszer visszaállítást hiba kezdete előtti napokra (bár kis esélyt látok a javulásra) de ha így se ne szenvedj formázd a vinyót és rendszer újratelepítés
Tényleg csak a formázás a megoldás? Nincs telepítő CD-m :(
Meg betenne a munkámnak, ha csak ez a megoldás volna.
Megpróbáljam kitisztíttatni, pormentesíteni a gépet?
Amúgy ja, XP-m.
Halljátok, Miskolcon hol foglalkoznak hardverekkel, hol tudnám megnézetni az eredeti hv-met?
Kinek a pap,kinek a papné.
Nekem special a Sulc Gizi!!!!
XP-XP-XP
Live CD segíthet.
Mi az hogy Antivírus?
Biztos hogy valami fene eszi.
BDW Kérések topik.
Lefuttattam Malwarebytes'-t és rendszerindítás előtti keresést, semmit nem talált. Erős a gyanúm, hogy a porosodás okozza a problémát (hamar felforrósodik a gép), szóval megpróbálom a takarítást.
Ha nem javul a helyzet, irány a szerviz.
Még írhattok!
Kiporoltam a gépem, de komolyan nem mertem szétszedni (a ventillátort), mert fogalmam sincs, mit hova kell visszadugni.
Leporoltam a drótokat, és mindent, amit elértem.
Megnéztem ezt a HD Sentinelt, de nem tudom, hogyan kell XP-re telepíteni. Segítetek?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!