90 k ftbol egy jo gamer gep?
Ha lehet linkeket is. A kovetelmenyeim: a prci legalabb 4 magos
ddr3as memoria
Monitor, billentyu eger NEM kell!:)
trágya egy lap az tény, de amit írtál az nem igaz: [link]
félreértés ne essék én sem ajánlom ezt a lapot, csak én más okokból (low budget, még gigabit lan sincs rajta és fos nvidia chipset)
mod: ezt nagyon benéztem, tényleg 95W-ig viszi. azért gondoltam hogy okés a dolog mert láttam hogy a 6magosokat is viszi, de ott is csak a 95W-osokat.
még egy érv a lap ellen.
"Azért furcsa az egész, mert még a 20000-es alaplap is belépő szintű, normálisat 30-40000 körül lehet kapni. Ami 8000-be kerül csak, az valószínűleg papírból van és két hét után tönkremegy. Három hét alatt buktad, hogy spóroltál."
Azért nem furcsálod, hogy ere a gagyi alaplapra mégis 2 év garanciát adnak.
nyilván örül az asrock hogy takaríthatja a raktárat, ha visszaviszi valaki gariba, legalább még gyorsabban fogy. (poén OFF)
egyébként nem tudom minek csodálkozol, 2év gari ide vagy oda ez egy nagyon gagyi lap.
A lap tényleg gagyi. Annak, aki azt írta, hogy a HDD tetű lassú lesz, én azt mondom: nem értem. Csak nem olyan lesz már, mint a régi PII-esekben, hogy a számítógépet/sajátgépet fél perc alatt nyitotta meg.
Nekem is 16 MB cache-s HDD-m van, és játékok alatt sincs semmi gond vele és egyébként se. Persze ha van 32 vagy 64 MB cache-s, akkor érdemes azt venni.
Utolsó vagyok. Ezt állítottam össze az Ipon-on, szerintem nem érdemes ettől lejjebb adni, ha játszani akarsz:
Ráadásul a GTS 450-ből is inkább az 1 gigásat javasolnám, de egyelőre az 512-es is megteszi. De ha teheted, vedd inkább a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!