Gamer vagyok. Szerinted vga vagy cpu+ram? (bőv. Lent)
Hello!
Teljesen fel akarom újítani a gépem, mert már 7 éves, tehát a belsejét újra kell alkotni, mert minden alkatrésze nagyon régi. Kell természetesen egy új alaplap, egy új proci, új ram és új vidikari. Viszont a pénzemből ez a két dolog jöhet ki:
1. Csak a vidikari
2. Az alaplap+proci+ram
És önmagában a vidikari többe kerül, mint az alaplap, a cpu, és a ram együtt! Szóval eldönthetem: CSAK VGA vagy MINDEN VGA KIVÉTELÉVEL
Játékos céljaim vannak. És nem tudom eldönteni, hogy a régi alkatrészek várhatnak, vagy a vga várhat, TEHÁT A VÉGSŐ KÉRDÉS: A VGA-t CSERÉLJEM LE MOST, VAGY MINDENT A VGA KIVÉTELÉVEL?
gondolj bele:
7 éves gép, valószínűleg egy 5-6+ éves videókártyát tudnál csak szerezni hozzá azt is irreálisan drágán a tudásához képest, vagy használtan.
Ha mákod van akkor a jelenlegi karid még tudod használni az új gépbe, de sztem nem így lesz, szal legjobb ha tovább gyűjtesz és egyben veszed a gépet, jelenleg amúgyis minden túl drága.
Ráadásul az új alaplap+proci+vga lehet h új tápot is megkíván, az is +10-12k.
És az újabb lapokon nem nagyon van már IDE csatlakozó, csak SATA, szóval kellhet merevlemez is, vagy lehet kell a régihez átalakító (ha mákod van akkor már sata van alapból)...ugyanez a helyzet a DVD íróval is.
Meg az is lehet hogy a ház sem lesz már teljesen kompatibilis, de az már a legkisebb költség.
Összességében 7 éves gépnél már várnék inkább és egy teljes konfigra váltanék.
heh, ezt jól megaszondtam.
szóval egy hét éves gépet már nem érdemes pátyolgatni. vegyél újat mindenből, és akkor nincs kompromisszum.
bocs, elírtam, a gép 4 éves :D és egész jó állapotban van! kicsit túloztam azzal az ókori géppel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!