A számítógép egyes részeinek (processzor, vga ezek. ) mennyi az épp jó, és a tökéletes hőmérsékletük?
nem, mert a proci 1156-os, az a régi core i széria.
amit ajánlok, az az i5 2500k. de megkérdezhetem, hogy minek neked 90ezres alaplap? ha nem rekordoka akarsz döntögetni, akkor bőven elég egy 20-30ezres lap is.
működne, de áruld már el nekem, hogy minek kell neked 90ezres alaplap?
egyébként igen, amit először linkeltél, az is sandy bridge, csak a szemem leragadt az 1156-nál.
Küldtem egy e-mailt Neked.
Mint azt már írtam, olyan alaplapot szeretnék, amit nem kell pár év múlva másikra cserélnem, mert a játékok többet követelnek annál, ami benne van. :)
akkor procira és videókártyára, meg tápra kell sokat költeni, alaplapra nem kell ennyit. még az a 40ezer amit linkeltem, az is sok, csak most a z68 a legfrisebb chipset.
persze ha mindenképpen el akarsz szórni félmillát mondjuk, akkor add nekem, én meg összerakok neked egy kompromisszumoktól mentes konfigot, a különbözetet meg elrakom tiszteletdíjnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!