Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan válasszak laptopot?

Hogyan válasszak laptopot?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem tanácsokat adni laptop vásárlással kapcsolatban? Én inkább PC-kről rendelkezem tapasztalatokkal, és ma miután megbotránkoztam azon, hogy a tesóm bevásárlóközpontból akar gépet venni, dühösen a nyakamba varrta a teljes műveletet, mert én "úgyis jobban tudom":S Szóval tudnátok nekem ajánlani néhány márkát vagy típust, amibe érdemes lehet befektetni? Főleg alap célokra lenne használva, netezés, filmnézés, office, ezen kívül azért bírja néhány gépigényesebb program futtatását (matematikai, fizikai 3D modellező progik - túl sokat nem tudok róluk) és legyen stabil darab, évekig ne legyen probléma vele lehetőleg! Hordozni nem sokat fogja, a kijelzője minél nagyobb, annál jobb:)

Mit tudnátok ajánlani? Alsó árkategória.. Ha konkrét modellt nem is, de legalább annyit, hogy milyen paraméterekkel érdemes manapság laptopot venni?

Köszönöm!

2011. máj. 30. 23:16
1 2
 11/11 Panda Péter ***** válasza:
gagyi csillogó műanyag burkolattal és 3 generációval ezelőtti platformmal valamint diszkrét vga nélkül. persze biztos....
2011. máj. 31. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!