Nem ismeri fel a nyomtatóm a patront, mi a baj?
Figyelt kérdés
Canon PIXMA MP210-es nyomtatóm van. Utántöltött patron van benne. Ezzel a patronnal pénteken nyomtattam és vasárnap, mikor újra akartam nyomtatni, azt írta ki, hogy nem ismeri fel a patronokat. A patronok nem üresek. Kiszedtem, visszaraktam, újraindítottam, de semmi. Kérlek segítsetek! Előre is köszi.2011. máj. 29. 20:27
1/3 anonim válasza:
Hp nyomtatóm nekem is rendetlenkedett a hét végén. Én kitöröltem az egész programot, majd újratelepítettem mindent. Most működik, mint állat.
2/3 anonim válasza:
A helyzet az,hogy a "modern" nyomtatók figyelik,hogy gyári, vagy nem gyári a patron és csak a gyárival indulnak,mivel azon van a haszon. Ha jól tudom akkor a nyomtatóban kell kiiktatni ezt a rendszert. Ahol vetted a patront ott kérdezz rá, lehet meg tudják oldani.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Korrigálom magam. A tonerbe raknak olyan chipet,amitől azt hiszi a nyomtató,hogy gyári tonert van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!