Mit csináljak, ha a Canon pixma ip1300 nyomtatóm nem ismeri fel az újragyártott patront, és 5x villog a sárga lámpája? (bővebben)
Egy darabig működött a dolog, hogy az eredeti patront újratöltettem és úgy használtam. Most direkt egy újragyártottat vettem (mert olcsóbb), de mikor beraktam, elkezdett villogni a sárga lámpája (ami hibát jelez) és a gépen azt írta ki, hogy nem lehet felismerni a patront, lehet, hogy rosszul lett behelyezve.
Próbálkoztam az újra telepítéssel, többször kivettem és betettem a patront, de sajnos nem tudom használni. Nem nyomtat.
Van valami ötlet?
Chippelteti a nyomtatót -nem éri meg- mert az 1300-as alul tartalmaz egy tintagyűjtő párnát, ami eegy idő után megtelik, és akkor kuka a nyomtató, mert alkatrész nem létezik hozzá. Próbáltam már gézt meg hasonlókat belevágni, de nem volt sikeres a dolog, megpróbáltam kimosni és kiszárítva visszatenni ( 2 hét xarakodás ), de kudarc volt ez is. Majd a Canon hivatalos szervize következett, aik egy új nyomtató beszerzését javasolták...
Konklúzió:
Vegyél bele egy eredetit, és használd azzal, amig működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!