Meddig gyűjtögettél, vagy dolgoztál mire megvetted álmaid gépét?
2 hónapot dolgoztam és fizetésem nagy részét arra toltam.
Megérte. :)
Màr vagy 3 hónapja építgetem és nem rég lett kész...
De volt közben szalagavatòm ballagàsom éreccségim, szo ezek is vitték a pénzt...
16 éves vagyok, nincs állandó keresetem, és 2 hónapja elromlott a gépem.
Tavaly nyári munkáról meg ünnepekről maradt kb 70k-m, a VGA-t már megvettem, maradt olyan 45k-m, és még 50k hiányozna a gépemhez.
Tehát gyűjtögetek már régóta, de még az sem elég.
Erre találták ki a nyári melót!
Mire kezdődik a suli lesz egy jó géped! Meg egy ledolgozott nyarad :P
Én folyamatosan dolgozok rajta, így az álom változik és mindig van mit megvalósítani...bár elégedett vagyok a vassal, már tudom kb 1 évvel előre, hogy milyen irányba mozdulok, mit akarok nagyjából.
Az első álmom maga a gép volt, de a szüleim nem tudták finanszírozni és a diákmunkás pénzem egy jó részét is haza kellett adnom...maradt az iskola/ismerősök gépe hébe-hóba. Az első munkahelyemen az 1 éves munkaviszony letöltése után lett meg az első vas áruhitelre (de 40 rugót le kellett szurkolnom akkor önrészként, ami a havi fizum 80%-a volt). A gép elsőre überkirály volt, majd később rájöttem, hogy messze vagyok még attól a nagybetűs GÉP-től! Utána már magam építgettem, teljes gépcsere sosem volt a mai napig (de voltak nagyobbacska átépítések 1-2 alkalommal). Így sokkal jobban szeretem a vasamat, hogy magam válogattam és szerelhettem az alkatrészeit. Az utolsó csavarig büszke vagyok rá, pedig látok ennél sokkal drágább/erősebb gépeket is. A saját igényeimet simán kielégíti, amibe benne van a játék is, bár annyi időm/igényem nincs már rá, mint egy fiatal gémer kockának :)
Néha egy-egy fejlesztésre spórolok 2 vagy akár 3 hónapot is, de mondhatni, hogy picit több, mint egy évtized munkája van benne, aminek nagy része már csak szellemi/tapasztalati érték ;)
GeneralCube
"éretcsségi" ehhez csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!