Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gépem?

Miért fagy le a gépem?

Figyelt kérdés
Van egy dell inspiron m5010-es gépem, és bizonyos időközönként egy 10mpre lefagy, majd működik tovább. Win 7 van rajta, újra is tettem m
2011. máj. 28. 09:59
 1/5 Kujmandosz ***** válasza:
szerintem töltsd le a ccleaner nevő progit és azon futtasd le a hibák javítását és a rendszer tisztítását.
2011. máj. 28. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ártana figyelni a processzor hőmérsékletét, szerintem túlmelegedés miatt csinálja. Töltsd le az AIDA64-et [link] és figyeld a cpu hőmérsékletét, amikor 28-30 C fok van a szobában vagy ahol vagy akkor rendesen melegedhet a proci. Ha tényleg ez okozza hibát akkor használj notebook hűtőt és/vagy vidd el kitisztíttatni.
2011. máj. 28. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Na meg figyelj arra, hogy ne induljon el minden szirxar, amikor bekapcsolod a gépet! Ha semmit nem csinálsz és túlmelegszik, akkor valami nagyon foglalkoztatja azt a procit!

a start menübe beírod, hogy

msconfig

megkeresed az automatikus indítást és csak a vírusírtót hagyod benne.

Tényleg, vírusírtód, tűzfalad van? Lehet, hogy a géped valami egész mást csinál, mint amire te akarod használni.

2011. jún. 21. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, azok vannak.

Az lehet, hogy BIOS-ban kell valamit átállítani ?

2011. jún. 22. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, főleg akkor, ha te nem állítottál át benne semmit korábban.
2011. jún. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!