Szeretnék eladni pár régebbi alkatrészt, de hol?
Figyelt kérdés
Új konfigot raktam össze, így a régi alkatrészek már nem kellenek. Van köztük vga, ram, proci, és egy szinte vadonatúj, még garanciális alaplap.
Teszveszre, Vaterára nem tudom felrakni őket, mert nem tudok számlaszámot regelni, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen ingyenes oldalak vannak, ahol kifejezetten PC-s cuccokat lehet meghirdetni eladásra.
Köszi!
2011. máj. 27. 13:56
3/5 A kérdező kommentje:
Első: köszi, ezt ismerem, itt fent is vannak a cuccok :)
Második: te egy retardált f@sz vagy, akinek meg kéne tanulnia olvasni, és csak utána leönteni magad benzinnel és felgyújtani, de javasolni tudom még az élve feldarabolást is. Barom -.-"
2011. máj. 27. 15:01
4/5 anonim válasza:
egyik ismerősöm itt adta el a cuccait: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. máj. 27. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!