Jó a régebbi tévékhez ez a digitális média felvevő-DVD-lejátszó?
Egy nagy áruház katalógusában láttam az alábbi terméket:
Sencor SDV-T-9101T digitális média felvevő-DVD-lejátszó 20.000 Ft
ezek a kis ikonok voltak rajta:
-USB
-HDMI
-SD/MMC kártyahely
-FULL HD 1080
jellemzések:
-USB PVR - digitális TV-felvétel pendrive-ra
-MKV/Xvid/DivX lejátszás USB/memóriakártyáról
-DVD+R/RW +R/RW, SVCD,CD,MP3,JPEG
-USB és SD/MMC kártyahely
-DVB-T digitális MPEG-4tuner
A kérdéseim azok lennének:
- A legfontosabb az hogy ez masina működik a "régebbi tévéknél, nem csak a plazmatv-knél működik ugye.
- A rendes pendrivekra mindegyik fajtára tudna felvenni, és hány gigásig támogotná, mert van 2 db 8 gigás ingstone pendrive.
-Milyen felbontásban/minőségben venne fel pendrive-ra.
-Milyen hibák jöhetnének szóba pendrive-ra felvevés közben,pl: felvétel közben megakad mert most épp nem olvasta be a pendrivet,meg ilyesmi.
-Naponta 3 órányi felvétel készítenék ezzek a kütyüvel,vajon meddig bírná, pl 1órás felvétel a többi meg fél órások lennének,mennyi lenne az időtartalma.
Elsősorban arra kellene hogy a Tv-ből vegyek fel vele lehetőleg jó minőségben.Van dvd-felvevőm de az bekrepált úgyhogy most ilyet néznék.
Tisztelt Kérdező!
A napokban kaptam egy ilyen típusú készüléket és talán még aktuális a tapasztalatom!
Igen, működik régebbi TV-vel is, csak legyen rajta EUROSCART csatlakozó!
16 GB-os (Kingstone) pendrive-ot használok a műsorok rögzítésére és tökéletesen felismeri, mivel nem rég kaptam, eddig hibát nem észleltem!
A minőségről..ugyanazt rögzíti, amit épp a TV-ben lát, nekem erősítős antennám van, néha "szétesik" a kép, és sajnos a felvett adás is ilyen!
A rögzített műsor, .ts (Transport Stream) fájl kiterjesztésű lesz, vagyis a számítógépen (nálam) csak a VLC média lejátszó tudja megnyitni más nem! Ajánlatos átkonvertálni más fájl formátumra, ha esetleg más is szeretné látni a rögzített adást!
Ennyit tudtam segíteni
Üdv.talos69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!