Gyatra gépem: processzor:x86 amd1194mhz. Operáció:xp pro. Gyakorlatilag semmi memoriával. Régebbi autós játékokkal játszanék. Hogyan lehet fejleszteni olcsón?
HA valami nagyon régi socket A-s lap van benne, régi chipsettel akkor kb sehogy . Everesttel megnézhetnéd milyen alaplap/proci/videókártya van a gépben , onnan már több okosat tudunk mondani.
( a legolcsóbb szvsz egy integrált videó lap +proci 25-30ból megvan, jobb esetben nem kell táp se, igény szerint később videókarial bővithető. ja meg egy kis ram )
alaplapod?
Amúgy használtan.de nem éri meg.70ből jó gépet lehet összerakni.
Pontosabb leírás kéne, de valószínűleg nem nagyon éri meg rákölteni, mert az egész gép nem ér annyit. Max előveszel nagyon régi autós játékokat. Én például az NFS III - Hot Pursuittal elég sokat játszottam (900MHz Duron procival, 384MB RAM-mal és egy Geforce MX400 karival). :)
Esetleg használtan szerzel max egy Radeon 9550 karit és a memóriát is ki tudod bővíteni 512 vagy inkább 768MB-ra legalább, akkor már bőven eleget tettél egy ilyen gép kikupálásáért és olyan 2004-2005-ig bezárólag eldöcögnek a játékok is szerintem. Még jobb ha tudsz egy kicsit spórolni és egy egyszerű Athlon II X2, Olcsó AM3+ ready alaplap, DDR3 RAM és egy jobb integrált videóval viszonylag olcsón kijössz, és még fejleszteni is tudod...
ECS K7S5A
AMD Duron 1200MHz
Voodoo 3 2000 16MB
RAM - ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!