Mit lehet csinálni ezzel a vinyóval?
Figyelt kérdés
Van egy 200 gigás Seagate vinyóm, amit használtam, de melegedett, sokszor nyávogott ,és fagyasztott is, de mostmár a gép bekapcsolásakor rögtön nyöszörög, és el se indul. A dokumentumokat le tudtam szedni róla az utolsó pillanatban, mielött megállt volna, de rajta van még kb 90 giga cuccom. Mit csináljak vele? Másodlagos vinyó volt.2009. márc. 13. 23:57
1/4 anonim válasza:
szia
Annyit tudsz tenni vele, hogy vidd be egy számítástechnikai boltba ahol vállalnak adatmentést, és vigyél egy winchestert amire lementik az adatokat. Kb. 2500-3000 Ft-ba fog fájni.
2/4 anonim válasza:
De lehet h komolyabb a gond (megsérülhetett a lemez)
Ezt abból gondolom h azt mondtad h kattogot egyszer mégf kezdő koromban:):) elvittem így egy vinyót és mondtam h kattogott mielőt meghalt erre azt mondják h akkor valszeg nem fog menni.
Utána pár év múlva láttam helyeket ahol megcsinálják az ilyet de egy ellenőrzés ami még nem azt jelenit h elválalják 20-30.000 ft Gondolom anyit nem ér azaz adat...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ér annyit, de szétszedtem, leszedtem az elektronikát, kicsit a post lefujkáltam meg ecsettel letisztítottam, visszaraktam, és most szépen működik a vinyó. De közbe meg már vettem egy 500 gigás vinyót, úgyhogy most van egy fölösleges nagy új vinyóm.
2009. márc. 19. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!