Gábor69 kérdése:
Mit csinált a CCleaner a vinyóval?
Figyelt kérdés
Már többször használtam úgy a CCleaner rendszer tisztítót , hogy a szabad területet is töröltem. De legutóbb úgy agyonvágta a vinyóm , hogy a BIOS látja , a Windóz nem! Ujratelepiteni se engedi. Mindent megpróbáltam : kábelcsere , jumper dugdosás... másik gépbe átraktam . Kellenének a cuccok róla ( D partíció-rol a képek, videók ..stb ) Tud valaki segíteni ? LÉCCI... !2011. nov. 2. 20:08
1/7 anonim válasza:
Szia.
A CCleaner egy rendszer tisztító program
A szabad terület törlése meg annyit jelent hogy megszünteti a formázott területet :(
A legegyszeribb ha törlöd a C:\ particiót
Az újra telepítést bios bol inditod?
2/7 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, lépj be egy Live lemezzel, és úgy tudsz adatokat menteni. Akár linux, akár amit én használtam BartPe. Én is szoktam néha szabad területet törölni, soha nem volt gondom a cc-vel.
3/7 A kérdező kommentje:
...Igen , BIOS-ból próbáltam az ujratelepítést. Betölti a CD-röl a telepitőfájlokat , aztán kék halál. /// A live-CD-t még nem próbáltam . Talán azzal... Majd megírom. Mindenesetre én óva intek mindenkit a szabad terület törléstől. Köszi a segitséget .
2011. nov. 3. 17:00
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi törpilla! Hétvégén átviszem a vinyót a haveromhoz , megnézi , hogy menthető-e . Sajna nem vagyok PC-zseni....
2011. nov. 3. 20:58
7/7 A kérdező kommentje:
A haverom se boldogult a vinyóval. Asszem ide zsebbenyulos , profi program kellene. :(
2011. nov. 25. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!