Garancia, VGA-m a gyàrtonàl, "kivizsgàljàk", hogy szedjem rà oket hogy ha màr szart adtak akkor most adjanak egy ujat és ne majd valamikor?
Figyelt kérdés
Nem kozvetlenul a gyàrtotol van (Ipon kozvetitette) de rohadtul idegesit hogy azért nem adnak egybol ujat mert kivizsgàljàk pontosan mi a gond és kijavitjàk, szerintem ha màr alapbol szar akkor azonnal kéne yjat adniuk, mért az én idom menjen rà?2011. máj. 19. 22:19
1/4 anonim válasza:
ha lejárt a 3 napos cseregarancia, onnantól 15 napjuk van megjavítani, illetve pontosabban "igyekezni kell h 15 napon belül meg legyen javítva". vagy vhogy így van leírva. ha rögtön cserélnek vagy adnak egyet addig tartalékba, azt csak jófejségből csinálják, de ha egyből anyázva mész be akkor lehet h ők se lesznek jófejek...
2/4 bp1985 válasza:
Attól, mert ránéz, nem tud megállapítani semmit. Tudod te hányan jönnek be 1 nap a boltba, hogy nem jó, közbe semmi baja? Nem iponos vagyok, hanem más cég. Miért is adjanak neked egyből másikat? Bár jó eséllyel másikat kapsz, mert a vga-kat nem nayon lehet javítani. 10-ből 9 esetbe csere, nem javítás.
3/4 A kérdező kommentje:
Na éppen ez van, nem járt le a 3 nap amikor beadtam, de most már igen, amugy meg ahogy mondom elég gyorsan rá lehetne jonni hogy szar, egy jo HD6950es nem szemetel, berakják egy gépbe és kész.
2011. máj. 20. 10:16
4/4 anonim válasza:
Az számít, hogy hány napon belül adod le/jelzed a problémát, az, hogy utána mit csinálnak vele az mindegy a lényeg, hogy hivatkozz a 3 napos cserére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!