LCD monitoron van értelme képernyőkímélővel pihentetni
a képernyőt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, fekete képernyőt teszek be képernyőkímélő gyanánt vagy pl. univerzum képernyőkímélőt. De olyat is hallottam, hogy az LCD monitornak a fekete az aktív állapota így többet ártanék vele, mint használnék. Mi az igazság?
Jajj ne okoskodj már, csak jobban tudom milyen monitorom van. Nem mindenki olyan lúzer mint te. Nesze itt a kép róla: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 30. 13:57
12/29 anonim válasza:
Na hola kép te kis k*csög b*zmeg??? Rendes képfeltöltő oldalra tedd ne a data-ra, ha egy mód van rá, inkább nem tölteném le az általad feltett vírust te idióta.
2011. ápr. 30. 15:32
13/29 anonim válasza:
vírus?? .jpg te idióta. nézd már meg a linket -.- Amúgy meg 5 megás ergo nem lehet feltenni képfeltöltőre azért meg nem fogok tökölni a tömörítgetésével, hogy neked kényelmesebb legyen.
2011. ápr. 30. 15:34
14/29 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy .jpg a kiterjesztés. Amúgy meg mitől 5 megás az a kép? Az vagy poszter méretű 14 megapixeles kép vagy nem képfájl ha 5 mega, főleg ha tényleg jpeg formátumú.
2011. ápr. 30. 16:06
15/29 VODKA0710 válasza:
Leszedtem a képet, van rajta egy fehér csík. Nos a beleégés alapból fekete. Ez kérlekszépen nyomás. Valami kulccsal, vagy ilyesmivel meg lett húzva a panel. Amúgy meg ha szerinted beégés, magyarázd el a gyártónak. Te úgy is okosabb vagy. Sőt az egész világon te vagy a legokosabb. Főleg LCD monitorok terén. Nobel díjad nincs?
2011. ápr. 30. 16:14
16/29 anonim válasza:
"Ez kérlekszépen nyomás. Valami kulccsal, vagy ilyesmivel meg lett húzva a panel."
Jajj ne akard már jobban tudni, hogy mi van a monitorommal te retardált. Nem vagyok skizofrén, hogy ne emlékezzek rá, ha kulccsal baszlattam volna. Hülye majom
2011. ápr. 30. 16:18
17/29 VODKA0710 válasza:
Akkor magyarázd el, hogy égett bele.
2011. ápr. 30. 16:22
18/29 VODKA0710 válasza:
Ja még valami. Nem biztos, hogy most lett meghúzva, lehet hogy már szállításnál, vagy a gyártósoron. Most meg sok használat után felmelegedett, és látszik. A régi Laptop-om monitorján is van ilyen, de azt egy teniszlabda okozta.
2011. ápr. 30. 16:24
19/29 anonim válasza:
" Akkor magyarázd el, hogy égett bele."
Úgy, hogy ott volt a böngészőnak a csíkja. Egy időben még a vissza-előre gombokat is lehetett látni, de mióta másik böngészőt használok azóta eltűntek.
2011. ápr. 30. 16:31
20/29 VODKA0710 válasza:
Google->Képek: LCD monitor bright spot
Találsz pár kisértetiesen hasonló képet, mindnél írja majd, hogy túlmelegedés, vagy nyomás (lehet hogy angolul). Egyes iMac-nél ez szériahiba, ott túlmelegszik. És a hülye majmozást, retardozást hanyagold, főleg, ha minden ész érv ellened van.
Mellesleg úgy égett bele, hogy ott a böngésző csíkja. Ez igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!