Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LCD monitoron van értelme...

LCD monitoron van értelme képernyőkímélővel pihentetni a képernyőt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, fekete képernyőt teszek be képernyőkímélő gyanánt vagy pl. univerzum képernyőkímélőt. De olyat is hallottam, hogy az LCD monitornak a fekete az aktív állapota így többet ártanék vele, mint használnék. Mi az igazság?
2011. ápr. 29. 23:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Jajj ne okoskodj már, csak jobban tudom milyen monitorom van. Nem mindenki olyan lúzer mint te. Nesze itt a kép róla: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 30. 13:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Na hola kép te kis k*csög b*zmeg??? Rendes képfeltöltő oldalra tedd ne a data-ra, ha egy mód van rá, inkább nem tölteném le az általad feltett vírust te idióta.
2011. ápr. 30. 15:32
 13/29 anonim ***** válasza:
vírus?? .jpg te idióta. nézd már meg a linket -.- Amúgy meg 5 megás ergo nem lehet feltenni képfeltöltőre azért meg nem fogok tökölni a tömörítgetésével, hogy neked kényelmesebb legyen.
2011. ápr. 30. 15:34
 14/29 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy .jpg a kiterjesztés. Amúgy meg mitől 5 megás az a kép? Az vagy poszter méretű 14 megapixeles kép vagy nem képfájl ha 5 mega, főleg ha tényleg jpeg formátumú.
2011. ápr. 30. 16:06
 15/29 VODKA0710 ***** válasza:
Leszedtem a képet, van rajta egy fehér csík. Nos a beleégés alapból fekete. Ez kérlekszépen nyomás. Valami kulccsal, vagy ilyesmivel meg lett húzva a panel. Amúgy meg ha szerinted beégés, magyarázd el a gyártónak. Te úgy is okosabb vagy. Sőt az egész világon te vagy a legokosabb. Főleg LCD monitorok terén. Nobel díjad nincs?
2011. ápr. 30. 16:14
 16/29 anonim ***** válasza:

"Ez kérlekszépen nyomás. Valami kulccsal, vagy ilyesmivel meg lett húzva a panel."

Jajj ne akard már jobban tudni, hogy mi van a monitorommal te retardált. Nem vagyok skizofrén, hogy ne emlékezzek rá, ha kulccsal baszlattam volna. Hülye majom

2011. ápr. 30. 16:18
 17/29 VODKA0710 ***** válasza:
Akkor magyarázd el, hogy égett bele.
2011. ápr. 30. 16:22
 18/29 VODKA0710 ***** válasza:
Ja még valami. Nem biztos, hogy most lett meghúzva, lehet hogy már szállításnál, vagy a gyártósoron. Most meg sok használat után felmelegedett, és látszik. A régi Laptop-om monitorján is van ilyen, de azt egy teniszlabda okozta.
2011. ápr. 30. 16:24
 19/29 anonim ***** válasza:

" Akkor magyarázd el, hogy égett bele."

Úgy, hogy ott volt a böngészőnak a csíkja. Egy időben még a vissza-előre gombokat is lehetett látni, de mióta másik böngészőt használok azóta eltűntek.

2011. ápr. 30. 16:31
 20/29 VODKA0710 ***** válasza:

Google->Képek: LCD monitor bright spot

Találsz pár kisértetiesen hasonló képet, mindnél írja majd, hogy túlmelegedés, vagy nyomás (lehet hogy angolul). Egyes iMac-nél ez szériahiba, ott túlmelegszik. És a hülye majmozást, retardozást hanyagold, főleg, ha minden ész érv ellened van.

Mellesleg úgy égett bele, hogy ott a böngésző csíkja. Ez igen.

2011. ápr. 30. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!