Mi történt a gépemmel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..
aki otthon van a témában tudna nekem segíteni vagy valami tanácsot adni ? nem tudom miért csinálhatja a gépem ezt.
Ahova dugod a tápot (fekete kábel) abban van 3. tű. A 3 tű képes ki - be mozogni, ha kell mutatok róla képet, nekem van olyan aljzatom egy dobozzal.
Az a lényeg, hogy a 3 tűnek egy állásban kell legyenek. Ha nincsenek egy állásban, akkor egy fogóval amelyik beljebb van azt picit húzd kijjebb. De ne erőltesd.
Sok minden nem ciripelhet a mai tápokon. Legfeljebb még a ventilátor. Fújd ki még egyszer a tápot is, hátha csak egy nagyobb kosz darab, vagy por.... Legvégső esetben b*ssz rá egy nagyot. Most hirtelen nincs jobb ötletem.
Üdv!
Azt a hangot okozhatja az is, hogy a PWM meghajtó áramkör nem működik tökéletesen, valamely alkatrész fárad.
A táp aljnak az érintkezési hibája azért nem nyerő, mert terhelés esetén az füstöt okozna ami neked nincs.
Valószínüsítem az 5V-os segédtáp szarakszik.
Ha van kérdésed írj P.Ü-t
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!