Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a gépemmel?

Mi történt a gépemmel?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

aki otthon van a témában tudna nekem segíteni vagy valami tanácsot adni ? nem tudom miért csinálhatja a gépem ezt.

2011. ápr. 28. 00:33
 1/2 anonim válasza:

Ahova dugod a tápot (fekete kábel) abban van 3. tű. A 3 tű képes ki - be mozogni, ha kell mutatok róla képet, nekem van olyan aljzatom egy dobozzal.

Az a lényeg, hogy a 3 tűnek egy állásban kell legyenek. Ha nincsenek egy állásban, akkor egy fogóval amelyik beljebb van azt picit húzd kijjebb. De ne erőltesd.

Sok minden nem ciripelhet a mai tápokon. Legfeljebb még a ventilátor. Fújd ki még egyszer a tápot is, hátha csak egy nagyobb kosz darab, vagy por.... Legvégső esetben b*ssz rá egy nagyot. Most hirtelen nincs jobb ötletem.

2011. ápr. 28. 00:39
 2/2 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Azt a hangot okozhatja az is, hogy a PWM meghajtó áramkör nem működik tökéletesen, valamely alkatrész fárad.

A táp aljnak az érintkezési hibája azért nem nyerő, mert terhelés esetén az füstöt okozna ami neked nincs.

Valószínüsítem az 5V-os segédtáp szarakszik.

Ha van kérdésed írj P.Ü-t

Üdv!

2011. ápr. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!