Mi a *** történt a gépemmel és hogyan tudnám helyrehozni?
Lekapcsoltam csak az elosztót ahogy mindig is szoktam. Egyik nap viszont eltűnt néhány dolog az asztalról magától. Eltűntek a mappák. Csináltam egy rendszer visszaállítást. Akkor már kiadta a kereső a mappáimat, de még mindig nem jelentek meg az asztalon csak intézőn keresztül tudtam őket megnyitni. A firefox naponta újratelepíti magát, minden indítás után amitől az agyvérzés kerülget... Msnnek is valami baja van, mert az is mindig újra akar települni.
Lefuttattam indítás előtt az avastot rendszer visszaállítás után, talált 2 vírust, azok karanténba vannak (elméletileg).
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Menthető valahogy a helyzet, hogy ne kelljen az egész rendszert újratelepíteni?
Öcsém, örülj, hogy eddig kitartott a gép.
Le kell állítani, nem véletlenül van ilyen opció. Tönkreteheted ezzel az egész gépet.
Szerintem ezt már nem lehet helyrehozni, újra kell telepíteni a rendszert, mert olyan elváltozásokat okozott ez a király kis kikapcsolási módszered, hogy a winyón összebasztad az adatokat. Nem árt, ha lefuttatsz egy Scandisket is, lehet, hogy Bad Sectoros lett a merevlemezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!