Nitrog3N kérdése:
Mi történt a gépemmel?
Figyelt kérdés
Most elmondom az egész storyt: Pár hete hoztam haza a gépem a szervizből ahol a 6GB RAM közül kicseréltek egyet mert rossz volt...Amikor kipróbáltam ugyan úgy kékhalálozott a következő hibaüzenettel: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL...mivel minden drivert frissítettem az összes számítógéphez értő ismerősöm a RAMra gyanakodott ezért kivettem mind a 3x2GBot...megnéztem de véletlen rossz sorrendben tettem vissza amitől a gépem sípolni kezdett induláskor ezért kivettem és visszatettem helyes sorrendben...valamilyen okból ezek után már nem csinálta a kékhalálokat viszont egy kicsit lassabb lett és az azelőtt gond nélkül futó játékok akadozva és néhol lassulva futnak, mi lehet ennek az oka?2011. aug. 4. 16:42
2/10 A kérdező kommentje:
igen
2011. aug. 4. 16:47
3/10 anonim válasza:
megegyezik a 2 ram tipusa és gyártója?
4/10 A kérdező kommentje:
igen
2011. aug. 4. 16:49
6/10 anonim válasza:
vagy ha áttenéd öket a 2-es és a 4-es slotba ha most az 1-es és a 3-asba van.
7/10 A kérdező kommentje:
és az megoldaná a problémát? o.O
2011. aug. 4. 16:53
9/10 Jenci válasza:
3x2Gb-ot nem lehet dualba betenni csak tri-channelbe.Próbáld meg,hogy csak 2x2GB-ot raksz vissza de azt dualba.Vagy csak singlbe rakod őket.
10/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem oldotta meg, szerintem megkérem egy ismerősömet hogy telepítse újra :/
2011. aug. 4. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!