Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra ATI vagy NVIDIA vidikari?

Játékra ATI vagy NVIDIA vidikari?

Figyelt kérdés
Melyik jobb? Melegedésben melyik jobb? Ugy értem melyik nem melegszik annyira game közben?!
2011. ápr. 26. 14:18
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szép a sok választ!

A GTX560 Melyiket? Mert több fajta van!

2011. máj. 2. 10:03
 12/31 anonim ***** válasza:
GTX560-ból Gigabyteot vegyél, azok a legjobbak!Esetleg még asust.
2011. máj. 2. 10:38
 13/31 anonim ***** válasza:

kérdező: arra ügyelj, h a 60.000 körüli árfekvésben az 560Ti verzió van, nem a sima 560 (sima 560 kevésbé sikerült mag, ezért meg van csonkítva a Ti verzióhoz képest). egyébként 60.000 környékén már 6950est is kapsz, az viszont nem sokkal, de erősebb az 560Titől is

valamint mindkét kártya 170-190w körül eszik teljes terhelésnél, ha még érdekel a fogyasztásuk

2011. máj. 2. 11:19
 14/31 anonim ***** válasza:

00:35

ati-nál 20 ezerért 30 fps felett cod2-zöl? XD

elhiszem....

amugy az ár/érték arány nem azt jelenti hogy fullHD 30 fps fölött csak úgy megsúgom...

el vagy tévejedve...

ezek a kártyák nem a bűvös 30 fps határán lavíroznak, ha a földet nézed jóhogy 30 fps-ed egy új játékba...de ha kapsz valami füstöt vagy 3d effektet akkor úgy beszaggat hogy elmehecc letusolni...

amugy én erre a kártyára gondoltam:

[link]

ez egy rohadt jó kártya és ha ilyen árban veszel ati-t akkor anak az órajele minimum 200MHzel kevesebb ami játéknál eléggé meghatározó....

meg amugy is ha játékra veszed és 2 hasonló tudású és árú kártya között kell választani akkor már inkább nVidia

gondolkodj hogy hány jó játéknál láttad hogy támogató:Ati

kitalálom.....egynél sem------>ennyi

2011. máj. 2. 13:14
 15/31 Cuccster ***** válasza:

13:14

az, hogy mire optimalizálták a játékot nem jelenti azt, hogy azért mert az adott gyártó terméke jobb :) ha a játék gyártója az nvidiával van leszerződve, akkor persze, hogy az a logo virít mindenhol.. te kis buta :)

Az eredeti kérdésre a válasz:

1. vegyél egy normális tápot..

2. olvass teszteket pl:

[link]

[link]

stb stb

3. dönts

4. ne hallgass senkire aki azt mondja, h látja, h a játék 40, vagy 140 frame-el fut..

25 képkocka per másodperc felett nem érzékeli a szem.. folyamatos mozgásként látja.

off: Ati HD3850-el játszok még mostanában is, ha kedvem van.. a sok gyönyörű részletet egy játékban kb 30 másodpercig nézed.. én FPS-ezek, tehát jó jó, hogy szép , de úgyis azzal vagyok elfoglalva, h ne lőjék szét a valagam :)

2011. máj. 2. 14:02
 16/31 anonim ***** válasza:

kis buta XD

ez jó volt....

fps-eknél főleg jobb ha van egy játékod ami mondjuk 40 frame-el szalad aztán egy füstfelhőben leesik 22-re...tudom hogy ez egy szélsőséges példa, de jobb ha a vga-d tud egy stabil 50es fps-t fullHD-ben

és tudom hogy nem a támogatottság teszi naggyá az nV kártyákat, de tény hogy az ati kártyámat nem mindeggyik játék támogatta és nem tudtam játszani..ezzel ellentétben nV-vel nem kell ilyeneken aggódni...

jah és az sem hátrány hogy nV-nél nem magadnak kell driverfrissítéssel foglalkoznod...

2011. máj. 2. 14:19
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

ati amd.... menjetek már a pics*ba

játékra nVidia való. nézd pl: GTX560 ->45k

GTX550->32k

és ezek már jóféle kártyák

ha azt akarod, hogy egy fél év múlva lefüstöljön a vidikari evgyél csak AMD-t vagyis ATi-t

2011. máj. 2. 15:26
 18/31 anonim ***** válasza:

ez az uccsó kicsit erős volt....XD

de teccik....

nem biztos hogy lefüstöl, sőt..

de --------->nV 4ever!<--------

2011. máj. 2. 15:29
 19/31 Cuccster ***** válasza:
100%

khmm a 3850 előtt nvidiám volt.. 5900xt

nah annyit az ATI kompatibilitási problémákról, hogy nincsenek.. én SOHA nem tapasztaltam, hogy valamelyik játék nem indul el alatta.. bár a mariót nem nyomattam, lehet ez a baj :)

a Híres és tökéletes nvidia kártya amit vettem anno jól működött, NÁLAM, két ugyanolyan kártya ugyanazzal a szállítmánnyal jött ugyanakkor kezdtük el használni.. a másik kettő 2 héten belül kuka volt khhmmm..

Az ati elfüstöl meg ilyesmi hülye dumákat meg hagyjuk.. ez a 3. atim és soha nem volt ilyen problémám (pedig nem gyári órajeleken használtam őket).. sőt környezetemben sem..

2011. máj. 2. 16:42
 20/31 VODKA0710 ***** válasza:
81%
Előzőknek válaszolom. Crysis 2-be 1920x1080-as felbontásba, úgy, hogy minden más beállítás a maximumon van, 30FPS a legkisebb. Egy HD5770-esről van szó, amit (átszámítva) 19.875Ft-ért szereztem. És egyelőre ezt viszi leggyengébben. Portal 2-t 100FPS-ig is kihúzza. De 30 felett már tökmindegy. NVidia-nál ugyanezt a nagybátjám 45.700Ft-ből érte el. Csak neki meg nincs DirectX 11-es támogatása. Úgyhogy mondhat bárki bármi rosszat az ATi-ról, én úgy is tudom, hogy ők a jobbak meg olcsóbbak. :P
2011. máj. 2. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!