Játékra ATI vagy NVIDIA vidikari?
Köszönöm szép a sok választ!
A GTX560 Melyiket? Mert több fajta van!
kérdező: arra ügyelj, h a 60.000 körüli árfekvésben az 560Ti verzió van, nem a sima 560 (sima 560 kevésbé sikerült mag, ezért meg van csonkítva a Ti verzióhoz képest). egyébként 60.000 környékén már 6950est is kapsz, az viszont nem sokkal, de erősebb az 560Titől is
valamint mindkét kártya 170-190w körül eszik teljes terhelésnél, ha még érdekel a fogyasztásuk
00:35
ati-nál 20 ezerért 30 fps felett cod2-zöl? XD
elhiszem....
amugy az ár/érték arány nem azt jelenti hogy fullHD 30 fps fölött csak úgy megsúgom...
el vagy tévejedve...
ezek a kártyák nem a bűvös 30 fps határán lavíroznak, ha a földet nézed jóhogy 30 fps-ed egy új játékba...de ha kapsz valami füstöt vagy 3d effektet akkor úgy beszaggat hogy elmehecc letusolni...
amugy én erre a kártyára gondoltam:
ez egy rohadt jó kártya és ha ilyen árban veszel ati-t akkor anak az órajele minimum 200MHzel kevesebb ami játéknál eléggé meghatározó....
meg amugy is ha játékra veszed és 2 hasonló tudású és árú kártya között kell választani akkor már inkább nVidia
gondolkodj hogy hány jó játéknál láttad hogy támogató:Ati
kitalálom.....egynél sem------>ennyi
13:14
az, hogy mire optimalizálták a játékot nem jelenti azt, hogy azért mert az adott gyártó terméke jobb :) ha a játék gyártója az nvidiával van leszerződve, akkor persze, hogy az a logo virít mindenhol.. te kis buta :)
Az eredeti kérdésre a válasz:
1. vegyél egy normális tápot..
2. olvass teszteket pl:
stb stb
3. dönts
4. ne hallgass senkire aki azt mondja, h látja, h a játék 40, vagy 140 frame-el fut..
25 képkocka per másodperc felett nem érzékeli a szem.. folyamatos mozgásként látja.
off: Ati HD3850-el játszok még mostanában is, ha kedvem van.. a sok gyönyörű részletet egy játékban kb 30 másodpercig nézed.. én FPS-ezek, tehát jó jó, hogy szép , de úgyis azzal vagyok elfoglalva, h ne lőjék szét a valagam :)
kis buta XD
ez jó volt....
fps-eknél főleg jobb ha van egy játékod ami mondjuk 40 frame-el szalad aztán egy füstfelhőben leesik 22-re...tudom hogy ez egy szélsőséges példa, de jobb ha a vga-d tud egy stabil 50es fps-t fullHD-ben
és tudom hogy nem a támogatottság teszi naggyá az nV kártyákat, de tény hogy az ati kártyámat nem mindeggyik játék támogatta és nem tudtam játszani..ezzel ellentétben nV-vel nem kell ilyeneken aggódni...
jah és az sem hátrány hogy nV-nél nem magadnak kell driverfrissítéssel foglalkoznod...
ati amd.... menjetek már a pics*ba
játékra nVidia való. nézd pl: GTX560 ->45k
GTX550->32k
és ezek már jóféle kártyák
ha azt akarod, hogy egy fél év múlva lefüstöljön a vidikari evgyél csak AMD-t vagyis ATi-t
ez az uccsó kicsit erős volt....XD
de teccik....
nem biztos hogy lefüstöl, sőt..
de --------->nV 4ever!<--------
khmm a 3850 előtt nvidiám volt.. 5900xt
nah annyit az ATI kompatibilitási problémákról, hogy nincsenek.. én SOHA nem tapasztaltam, hogy valamelyik játék nem indul el alatta.. bár a mariót nem nyomattam, lehet ez a baj :)
a Híres és tökéletes nvidia kártya amit vettem anno jól működött, NÁLAM, két ugyanolyan kártya ugyanazzal a szállítmánnyal jött ugyanakkor kezdtük el használni.. a másik kettő 2 héten belül kuka volt khhmmm..
Az ati elfüstöl meg ilyesmi hülye dumákat meg hagyjuk.. ez a 3. atim és soha nem volt ilyen problémám (pedig nem gyári órajeleken használtam őket).. sőt környezetemben sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!