Játékra ATI vagy NVIDIA vidikari?
Hm! Tényleg nem rossz vidikari, de szerintem ettől lefüstölne a tápom! :) :/ Meg 100on felül nem gondolkoztam! Legyen 100on alul!
Táp nevet nem mondok, de 400W!
"Táp nevet nem mondok, de 400W!"
ez nagyon NAGYON rosszul hangzik...
Veszel szépen egy 600/500W-os MÁRKÁS tápot ami kb 15-20e.
Mellé pedig egy AMD Radeon HD6970-et, és csókolom!
Vagy ha Nvidia kell, akkor egy GTX560.
első: az 590es duplamagos :)
kérdező: táppal tényleg nem érdemes spórolni, nem fog fülig érni a mosolyod, mikor elfüstöli az egész konfigot egy rossz pillanatában.
amúgy 100w alatt sztem a radeon 5750es (25.000 alatt megvan) a legjobb, fullHDban is közepes beállításokkal szinte mindent visz
egy mostani pcguru által is leközölt tesztben a 2011-es év játékmestereit szenvedtették...
az abszolút tesztgyőztes a GTX 580. ez a kártya vitte a legtöbb játékot fullHD-ben a legtöbb fps-el...
teljesítményben ez a király...
de volt egy másik díjjazott is, a GTX 560 mert ez is visz minden mostani játékot fullHD-ben és nem tudsz kifogni rajta, de ez még meg is éri....
nagyon jó az ár/érték aránya...ezt már 60 körül megkapod...
a tesztben részt vettek ati kártyák is...még a sokak által sztárolt 6970 is, de lemaradt az nvídiáktól...
persze ez a teszt csak játékosoknak szól...
szóval az eredeti kérdésre a válasz NVIDIA!
de ez nem is kérdés...
nem sorolok okokat mert az ati-sok annyira védik mindíg a kis kártyáikat . és nem mennék bele még egy ati<->nvidia háborúba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!