Milyen videó kártyát vegyünk 19. 000- húsvéti pénzből?
En inkabb varnek meg egy keveset, es mondjuk 30-ert vennek egy kartyat.
Annyiert sem kapni csucskategoriat, de azert mar kicsit jobb a helyzet.
1-2 honapot meg csak kibir jatek nelkul, addigra meg 10k csak osszejon valahogy
ebben az árkategóriában felesleges 1gb vidi ram...
egyébként ez számít a legkevésbé...
én kitartok amellett amit írtam...
nyugodtan mehet bele a gts 450...igazi játékra való méregzsák....
de ahhoz hogy tutit tudjunk mondani ahhoz kellene a többi adat...
a tápod mennyit bírna....
milyen proci hajtja meg...
mennyi ramod van....azután biztosra tudunk majd videókártyát ajánlani...
ati kártyát nem ajánlanék mert lehetséges hogy bug-okba ütközöl vele és ha nem értessz hozzá akkor nem tudsz majd vele játszani egyes játékokkal...
nekem is volt olyan az egyik ati kártyámnál hogy elvileg vinnie kellett volna ajátékot de nem indult, és 2 estét ültem a gép előtt hogy melyik illesztő programot töltsem le hozzá...sikerült de nagy szenvedés útján...
az nvídia kártyákat pedig minden játék támogatja...nem lehet vele gond...
"...ati kártyát nem ajánlanék mert lehetséges hogy bug-okba ütközöl vele..."
Ez nem más, mint idióta sztereotípia!
Amúgy ATI már nem létezik, csak AMD..
Nekem is volt már sok Nvida és ATI kártyám is. Nem vagyok nagy hardcore játékos, de az FPS-ek javát azért végigtolom, illetve jól fogyasztom az autós szimulátorokat is. Most egy HD4850 -esem van, még sosem tapasztaltam olyat vele, hogy egy játék grafikája bekrepált volna, vagy hibát írna ki a játék közben. 1-2 játéknál találtam pár érdekes anomáliát, de ugyan azon a játékszakaszon az haverom 9800 GT -jén is megvolt, így egyértelmű, hogy a játék hibája. Előtte Nv 8600 GTS-en volt, előtte Meg ATI RADEON 9600XT -m, de azzal sem volt problémám.
Az meg mindkét márkánál alap, hogy törekedni kell arra, hogy a legújabb driver legyen fent.
Így én részemről nyugodtan kijelenthetem: EZ SZTEREOTÍPIA !
törekedni csak neked kell mert azt neked kell megcsinálni...
az nVidiánál pedig minden megy magától...
neked bejött nekem nem...és miért alakult volna ki ilyen sztereotípia ha nincs valami alapja....
nem akarlak én meggyőzni...azt a vga-t kínozod amelyiket akarod, de a kérdezőnek a kényelem és megbízhatóság céljából ajánlom....meg sokkal többen szeretik az nVidiát..és nekem pl rengetegen mondták amikor gépet építettem hogy ati-t nem szabad...
jah és még egy tény:
----->a játékokat nVidiára gyártják<----
veled meg nem akarok összeveszni mert ha otthon vagy az ati segédprogjamjaiban és driverfrissítéseiben akkor tényleg tudod olyan szinten használni mint egy nVidiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!