Mi a véleményetek erről a netbookról?
2011. ápr. 21. 10:59
2/6 Panda Péter válasza:
meg ne vedd. ez a nagybetűs ULTRAGAGYI kategória.
3/6 A kérdező kommentje:
Hűha, ennyire rossz? :/
2011. ápr. 21. 11:14
5/6 anonim válasza:
ember kezdjükmár ott h 2GBos SSD van rajta...... egy film 1gb körül van, és zene sem fér rá a rendszer mellé sok. 128MB ddr2es ramvan benne
erre a configra sztem egy linuxot ha feltudol tenni, mer windowsból nemhiszem h bírna 1et is
CPU : ARM-WM8505 (300MHz)
ember 300mhz..... ma ott tartunk, hogy laptopokba is 2.8GHz kétszer. ez 300mhz egyszer.
a firefox igénye 750mhz p3.
szóval ezzel nemtudom mitakarsz de szerintem könyvnehezéknek kicsit drága a 25ezer
6/6 anonim válasza:
jah elnézést előző vagyok.. nemolvastam el figyelmesen... Android?.... akkor haggyd!! nekem is androidos telefonom volt.... 3napig. nembírtam megszokni hogy mi merre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!