Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szg belsejében a tüskés...

Szg belsejében a tüskés csatlakozólat hogyan?

Figyelt kérdés

A ledekre és társaira gondolok. Honnan tudom, hogy melyik tüskés csatlakozóba tegyem? Nem minden alaplapon van a csatlakozókhoz odaírva. És ha ott is van, honnan kell tudnom, hogy melyik kis tüske marad ki? Hogy nem e fordítva teszem bele(pl. sárga-fehér helyett fehér-sárga sorrend ne legyen)?

Légyszi ne szóljatok le, szeretném tudni, hogyan kell jól összerakni a gépet. Az alaplapom kézikönyve angol sajnos.

20/N

2011. ápr. 18. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Kézikönyv. Van benne ábra, annyit pedig gonolom értesz angolul is hogy HDD led, Power switch stb.
2011. ápr. 18. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:
okés, de majd vizsgán nem kérhetem el a sulis gép kézikönyvét, szóval nincs ezekre általános szabály?
2011. ápr. 18. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs. Nem hiszem hogy bárki megkövetelné, hogy kézikönyv nélkül rakj össze gépet.
2011. ápr. 18. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:

de igen, követelik infós vizsgán, csakhogy...

gyakszin bekötöttem a ledeket, megkérdem a tanárt, jó lesz e, azt mondta, nem jó, fordítva csináltam. Erre megfordítottam, és azt mondja csoporttársam, fordítsam vissza ahogy eredetileg raktam, mert az volt a jó. Kiderült, a tanár azt sem tudja mit beszél, nem ért hozzá.(mj: én sem, de hát azért iskola, hogy megtanítsák elvileg, na de ilyen tanárral...)

És a gyakorlat most 1 hete jutott eszébe a tanárnak, mert 2 hét múlva vizsga, egész évbe meg rá se sz*rt.

Szóval tudnám én, ha valaki megmondaná, hogyan kell.

2011. ápr. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!