Szg belsejében a tüskés csatlakozólat hogyan?
A ledekre és társaira gondolok. Honnan tudom, hogy melyik tüskés csatlakozóba tegyem? Nem minden alaplapon van a csatlakozókhoz odaírva. És ha ott is van, honnan kell tudnom, hogy melyik kis tüske marad ki? Hogy nem e fordítva teszem bele(pl. sárga-fehér helyett fehér-sárga sorrend ne legyen)?
Légyszi ne szóljatok le, szeretném tudni, hogyan kell jól összerakni a gépet. Az alaplapom kézikönyve angol sajnos.
20/N
de igen, követelik infós vizsgán, csakhogy...
gyakszin bekötöttem a ledeket, megkérdem a tanárt, jó lesz e, azt mondta, nem jó, fordítva csináltam. Erre megfordítottam, és azt mondja csoporttársam, fordítsam vissza ahogy eredetileg raktam, mert az volt a jó. Kiderült, a tanár azt sem tudja mit beszél, nem ért hozzá.(mj: én sem, de hát azért iskola, hogy megtanítsák elvileg, na de ilyen tanárral...)
És a gyakorlat most 1 hete jutott eszébe a tanárnak, mert 2 hét múlva vizsga, egész évbe meg rá se sz*rt.
Szóval tudnám én, ha valaki megmondaná, hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!