Melyik laptop hűtő a legjobb ezek közül?
Az ár most nem lényeg. (Angliában élek, azért a külföldi link)
Hallottam, hogy általában gyorsan tönkremennek a ventillátorok a laptop hűtőkben, ezért arra gondoltam, mi lenne, ha nem lenne benne ventillátor. Van tapasztalata valakinke olyan laptop hűtőkről, amikben nincs ventillátor.
Már kipróbáltam, hogy aláraktam egy karton dobozt a laptopomnak, de egy, nem igazán volt kényelmes, kettő, nem használt nagyon.
Főleg ágyon használom a laptopomat. És ezek kifezezetten erre vannak kiképezve, úgy értem arra, hogy mi van, ha nem az asztalnál használod a géped, henem a földön, vagy ülve a combodra rakva, vagy az ágyra.
Véleményeteket szeretném olvasni.
Köszönöm.
úgy hülyeség ahogy van. lényegében ugyanaz az általad használt kartonlap, csak felcifrázva és drágán.
én egy régi térképkönyvet használok ágyon, kemény fedéllel, így pontosan úgy viselkedik mintha asztalon lenne. lényeg h az alja levegőhöz jusson.
Megvettem a Belkin cushtopot. 3000 volt. Tetszik, ágyon nagyon jó. A legtöbb ventillátoros hűtővel az a baj, hogy ágyon nem igazán jó használni, márpedig én ágyon használom a laptopom, asztalon nem igazán. Érezhetően hűvösebb a laptop. Este nagyon rossz volt már, mikor befeküdtem az ágyba és úgy laptopoztam, nem tudtam már hogy tartani a laptopot, hogy ki nem gyulladjon:D Betakarózva a combomra raktam, és majd meg gyulladtam én is. Ez viszont ebben is segít, nem csak engem véd meg a forróságtól, de a gépemet is. Külön jó, hogy ha én nem használom, hanemm egymás mellett fekszünk és filmezünk a párommal, akkor egérpadnak is tudja használni. Számítógépről nézünk filmeket és a bluetooth-os egérnek kiváló ez a cushtop. A töltőmet meg a résbe beteszem félig, és így az is jobban szellőzik. Ami még jó benne, hogy kábé 8-10 cm vastag, így magasabban vana laptop, de nem túl magason. Plusz funkciót reggel fedeztem fel vele: Ágyban reggeliztem és rátettem a cushtopra a tálcát:D
12"-es laptopom van, ezt 15-17"-hez ajánlják, de maximálisan jó a 12"-eshez is:D Anyaga miatt nem tud könnyen lecsúszni erről az "állványról" a laptop.
És már rajzoltam is rajta az ágyon ülve. Szóval bármilyen kisasztal funkciót be tud tölteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!