Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mit csináljak? (Többi lent)

Most mit csináljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Múlthéten vettem egy új vinyót,eddig ment majd 6napot,és most kiírja,a hard disk sentinel,h a lemez felületén 1 gyenge szektor található,ienkor mit lehet tenni?
2011. ápr. 2. 01:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
már 2gyenge szektort ír :/
2011. ápr. 2. 03:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Addig amig működik, nem cserélik garanciálisan se! De nekem már négy éve kiirja hogy szektorhiba, de attól rendesen megy azóta is. Esetleg akkor vennéd észre, ha teljesen teleirnád a vinyót, de addig a hibás szektorokat úgyse használja
2011. ápr. 2. 06:35
 3/16 A kérdező kommentje:
csináltam a hard disk sentinellel ön tesztet ,az meg írja,h "sikertelen olvasó egység hibája miatt"
2011. ápr. 2. 08:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha hivatalosan, számlával vetted, akkor megpróbálhatod garanciába javittatni , vagyis cserélni! Nekem sose volt szerencsém a vinyókkal, egy külsőt rögtön cserélni kellett, mert elvesztek róla az adatok. Ez a gépben se tökéletes, de a lényeg, hogy műxik! Viszont minden adatodról naponta csinálj másolatot , akár lemezre, akár pendrájvra!! Nem egy ismim járt úgy, hogy elszállt a vinyója és az össze fontos fényképe is eltünt egy pillanat alatt! Ha pedig néhány hibát is a sentinel, nem biztos hogy attól nem jó, még évekig működhet azzal is! az XP programok - kellékek - rendszereszközök- közt van olyan hogy lemez ellenőrzése vagy hasonló, azt is kipróbálhatod
2011. ápr. 3. 17:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát ez van. Elvesztettél kemény 8 kilobájtnyi használható területet a vinyódról!
2011. ápr. 3. 17:35
 6/16 A kérdező kommentje:
am mükszik csak az aggaszt amit ír 6napután..az önellenőrző meg azt írja amit már írtam fentebb..most mi lesz ha ezek a gyenge szektorok szaporodnak jobban..?6nap után nem kellene ieneket írnia...
2011. ápr. 3. 18:11
 7/16 A kérdező kommentje:
azért érdekes,h a 40gigás 34szektorhibás vinyómon az önteszt azt írja,h sikeres olvasás,ezen az újon meg azt írja,amit már szintén írtam fentebb...
2011. ápr. 3. 18:14
 8/16 anonim ***** válasza:
milyen vinyó? Samsung-ok elég hamar tönkremennek, a Seagate a legjobb, utánna pedig a Western Digital
2011. ápr. 3. 18:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Samsung 500gigás
2011. ápr. 3. 18:27
 10/16 A kérdező kommentje:
nekem a western digital alapból nem működött,mikor a gépet vettük az volt benne
2011. ápr. 3. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!