Mi a különbség kettő között?
A Dual-Core az Intel megőrzött Pentium márkaneve. A Pentium szót sok kereskedő lehagyja az árlistából, gyakorlatilag a Core 2 Duo butított változata, kevesebb Cache memóriával, és picit szegényesebb utasításkészlettel.
Hogy az Intel jobban bonyolítsa létezik még Celeron Dual-Core is, ez még egy fokkal a Pentium Dual-Core alatt van. Ezt tényleg már csak irodai gépekbe szabad építeni.
"Captain Frájer
A Core 2 Duo széria...frissebb..."
Bocs, de amire te gondolsz az a sima Core Duo. A Pentium Dual-Core és a Celeron Dual-Core jóval a Core 2 Duo után jelent meg, még a Core 2 Quad is hamarabb volt. Így a Pentuim DC és a Celeron DC számít "frissebbnek".
(A Pentium Dual-Core nem összetévesztendő a Pentium D Dual-Core -al, ami szintén megjelent LGA775-re, de még a Core 2 Duo előtt, és a Pentium 4 -hez hasonlóan NetBurst mikro-architektúrára épült.)
hello
én csak ezt azért kérdeztem, mert laptopot akarok venni olyan 130 000 ft-ért. és mindegyik amelyet néztem ilyen fajta procik vannak benne, de ez egy kicsit megijeztett, hogy már kihalófélben van mindkettő. Mit ajánlatok akkok milyen laptopot melyenk 130 000 ft-ért jó
választ előre köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!