Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akkor visszatérnek/tek a...

Most akkor visszatérnek/tek a Pentium processzorok?

Figyelt kérdés

[link]

És amúgy mi a különbség a két CPU között? Melyik a jobb?

Bárki leírhatja a gondolatai a dologgal kapcsolatban, ki tudja, mi lesz hasznos belőle. Csak szeretnék picit tisztábban látni a processzorok kavalkádjában, mert valamikor szeretnék újítani, és csak a sötétben tapogatózok.

Köszönöm a válaszokat.

2011. márc. 23. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ebből a linkből nekem nem derül ki semmi bocs. tudtommal a 775ös foglalat már kifutó széria, nem hiszem, hogy visszahoznák. Az új cuccaikat is az 1155 1156 ra adták ki
2011. márc. 23. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:

A linkkel azt akartam szemléltetni, hogy a 2006-ban kiadott E6600-as processzor neve Core 2 Duo, a 2010-ben kiadott E6600-asé pedig ismét Pentium, mint régen.

Tudom, nem mai téma már ez a 775-ös foglalat, de egyelőre nem tudok annyit áldozni, hogy alaplap, memória és processzor csere is beleférjen (1366-os foglalatra), ráadásul bőven van még hová fejleszteni a gépemet a 775-ös processzorokat tekintve is, mivel most egy Pentium D-m van.

2011. márc. 23. 22:28
 3/7 Panda Péter ***** válasza:
nem hiszem, hogy visszahoznák a pentium márkanevet, a core már elég jól fut.
2011. márc. 23. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát igen nem csak te vagy így.
2011. márc. 24. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
A Pentium és a Celeron márkanév is él tovább. Most kiadta az Intel a Sandy Bridge alapú Core i processzorokat, de lesz belőle olyan is ami Pentium és Celeron(ez nem biztos) márkanév alatt fut majd. Ezek olcsóbbak, mint a Core név alatt futók.
2011. márc. 24. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a Core 2 Duo E6600 jobb, mint a Pentium E6600?
2011. márc. 24. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem néztem utána, hogy az E6600-zal mi a helyzet, de valószínűleg arról van szó, hogy néhány szolgáltatás le van tiltva a C2D-ban és így lesz belőle Pentium.
2011. márc. 24. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!