Melyik DELL laptopot vegyem?
[link] van ez,
[link] meg ez.
a második kicsit drágább, de ha megéri, mert valamiért az jobb, akkor azt venném. nem értek a laptopokhoz, de a legtöbb helyen azt olvastam, hogy a Dell nagyon megbízható és jó. valaki eltudná magyarázni, hogy melyiknek mik az előnyei, és hogy valóban jók-e, és mindezt úgy, hogy egy műszaki analfabéta lány is megértse?:D
156 volt az enyém is, de abban csak 2 giga ram van, a tiédben 4. A proci nemtudom mennyit számít, hogy 2.4 GHz 2.26 helyett, szerintem nem sokat.
Ha játszani szeretnél rajta, akkor érdemes olyat venni, amiben nem intel videokártya van, hanem valami komolyabb, azt hiszem ezekbe ATI-t tesznek, de úgy már 170 fölött lett volna, azt hiszem.
Ja, és jó tanács, keress olyat, ami esetleg többet tud, de nem adnak hozzá vindózt. Egyrészt a linux is szuper ami az enyémen volt (sajnos már nem tudom visszatenni), másrészt gondolom nem okoz gondot egy vindóz beszerzése :)
És ami a legfontosabb, ha nem te telepíted, nem oszthatod ki a partíciókat, és a boltok jellemzően sz.arnak rá, hogy jól használható legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!