Melyik konfigurációjú laptopot vegyem meg szerintetek a Dell-t vagy az Acer-t?
Amelyiket szeretnéd
de ha ez az az Acer amelyikre csak 1 év garáncia van ilyen alkatrészek mellet akor az engem elgondolkodtatna...
van olyan laptop is amiben 540m es vga van 1 gb al (csak mert 540 es eröseb mint a dell be lévö 525m) és csak 170 ezer 2 év garanciával
konkrétan Asus volt.
Acerbe nemtudom ki e használnád azt a tömény menória menyiséget (és valószinüleg nagyon melegedhet is tölük)
Dell,olcsóbb itt is 3 év garanciás?
mert ezek közül lehet az érné meg jobban.
(de nekem egyik se igazán szimpi)
Konfigurációban messze jobb az Acer és Windows 7-el adják.
Ha egy kicsit keresgélsz, olcsóbban is megkaphatod. Ha jól tudom, már egy ideje világelső az Acer a notebook piacon, ugyanakkor van néhány bosszantó típushibája. Ízlés és előítéletek kérdése, kinek melyik gyártó jön be. A csúcs kategória most is 300-400 ezer Ft körül van.
Több Acer-re specializált szerviz működik, de a garanciális javításhoz ki kell küldeni a csehekhez. Ez némi plusz munkával és macerával jár, várni kell a futárra stb.
Acert ne vegyél.. inkább Lenovo-ban gondolkodj, bár ez csak az én véleményem, te tudod..:)
Elég sok rosszat hallottam már arrol a márkárol, állitolag sok baj van velük.
DELL N5110
Olyan helyen vedd, ahol megkapod az 1+2 év helyszini garanciát.
A feketék ált. cserélhető fedlappal jönnek.
Sokféle modell jön: CPU, RAM, OS
Megnéztem a hasonló konfigokat. Ehhez a lenovohoz mit szólsz? [link]
az acer nagyon jó, csak keveslem az egy év garit. ha nem számít, akkor mindenképp azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!