Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért marad áram alatt?

Miért marad áram alatt?

Figyelt kérdés
Amikor kikapcsolom a pc-met, akkor a lézeres egerem és a billentyűzetem is továbbra világít. Csak akkor szűnik meg a világítás miután a hátulján is lekapcsolom. Már így csinálom kb fél éve, ez káros a pc-nek?
2009. febr. 21. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem káros. Az enyém is ugyanígy kapcsol ki, kérdeztem a boltban, hogy normális-e ez így, ők mondták, hogy teljesen normális.
2009. febr. 21. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális jelenség

azért van igy mert ha lekapcsolod a gépedet akkor is kapfeszültséget az alaplapod hogy a bios beállításaid megmaradjanak

söt ha kihuzod a konnektorból akkor is kap feszültséget az alaplapra szerelt elemröl

Szóval teljesen normális

2009. febr. 22. 00:33
 3/5 A kérdező kommentje:
De az sem baj, ha minden nap lekapcsolom a hátulján? Mert engem zavar, hogy világít az egér, sztem így hamarabb gyengül a lézer erőssége...
2009. febr. 22. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
:D:D A lézer erőssége miatt tényleg ne edd magad. Sokkal hamarabb fognak a kapcsolók tönkre menni az egérben, minthogy a lézerrel legyen valami baj.
2009. febr. 22. 02:15
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
nem karos, ha aram alatt marad, de akar 4-5W-ot is fogyaszthat a gep ebben az allapotban. egy honapban az 3kWh, eves szinten 1000Ft feletti osszeg! en egy 300Ft-os kapcsolos elosztoval aramtalanitanam az egesz konfiguraciot, hasznalaton kivul. megterul.
2009. febr. 22. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!