Batch file-lal (. bat) indítok egy . Exe filet paraméterekkel windows alatt. Konkrétan egy VLC Playert. Szépen elindul a VLC, viszont a parancssor ablak nyitva marad. Milyen paranccsal tudom ezt bezárni, hogy ne kelljen indulás után manuálisan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 19:54
2/7 A kérdező kommentje:
Evvel az a baj, hogy akkor zárja be a parancssor ablakot, ha bezárom a VLC-t. De nekem az kell, hogy a .bat-ból indítom a VLC-t és miután elindult automatikusan bezárja a parancssor ablakot. (a VLC-nek persze kell továbbra is futnia)
2010. aug. 30. 20:09
3/7 anonim válasza:
Minek batch file Windows alatt? Csinálj egy shortcutot, és paraméterzd abban.
4/7 A kérdező kommentje:
Elég hosszú a paraméter lista, nem fér el a parancsikon mögé, mivel ott csak korlátozott karakterszámot tudsz bevinni...ezért kell a batch.
2010. aug. 30. 21:18
5/7 anonim válasza:
Használd igy:
vlc.exe -valami
helyett:
start vlc.exe -valami
6/7 A kérdező kommentje:
Ha a batch file-t "start"-tal kezdem, két parancssoros ablakot dob fel ... még rosszabb, mint volt :)
2010. aug. 30. 21:47
7/7 A kérdező kommentje:
Ha egy sorba írom (ahogy azt írtad is) akkor működik úgy, ahogy azt szertném...
(először azért nem volt jó, mert "start" után új sort kezdtem)
Köszönöm!
2010. aug. 30. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!