Miért szaggat minden játék bizonyos időközönként?
Már nagyon idegesít, egyszerűen nem tudok rájönni, mi okozza. Egy jó ideig rendesen ment minden, aztán egyszer csak minden játék fél percig jól futott, aztán leseett az fps néha 5-6-ra, vagy volt amikor "csak" 60fps-ről 23-25-re.
Aztán meghalt az alaplap, vettem egy újat. Kipróbáltam, még mindig leesik az fps. Újratelepítettem a Windows 7-et, szintén nem oldódott meg a probléma. Aztán vettem egy új videókártyát, semmi változás. A konfigom:
Alaplap: Asus P5KPL-AM EPU (nincs egy hónapos)
Videókártya: Gigabyte GeForce 450GTS OC 1GB GDDR5
Proci: Intel Pentium D 820 C2D 2,8Ghz @3080Mhz (OC)
Táp: Codegen 420W
RAM: 1db Nanya 1Gb DDR2 800Mhz, 1DB Kingmax 2Gb DDR2 800Mhz
Winyó: 1db 40Gb belső (xD) meg egy külső 1Tb Western Digital USB 2.0
A régi videókártya nVidia 8600GT volt, tegnap vettem a 450-et, hátha megszűnik a hiba, de sajna hiába. Kipróbáltam csak az egyik rammal, csak a másikkal, windows újratelepítés, másik alaplap, de még mindig ezt csinálja. A táp is viszonylag új, 2-3 hónapos. Néha a gép csinál olyat is, hogy magától kikapcsol. Kb. egy hónapja kikapcsolt magától, és kinyírta az alaplapot (megsült), és azóta kapcsol ki magától, de csak nagyon ritkán. De a hibajelenség előtte is jelentkezett, szóval nem hinném, hogy ez a gond. Amióta megvettem az új kártyát, már nem olyan durva a visszaesés, de így is leesik a felére kb. az fps. De rosszabbul fut a CoD6 ugyanolyan beállításokkal most a 450-en, mint a 8600GT szaggatás előtt (1,5 hónapja). Kérlek segítsetek, mert nagyon idegesít, hogy most megvettem hiába az új kártyát, mert nem fut egyik játék sem élvezhetően...
Üdv:)
Winyó :) írtad hogy uj az alaplapod ,általába szoktak ide kábelt adni az alaplapokhoz ,feltéve ha satásod van ,de azért mondom vagy is kérdem az idekábelt kicserélted?
a winyó elég rossz állapotban van :/
HDD Sentinel-lel csináltam:
Hogy tudnám ezeket a hibás szektorokat javítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!