Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri-e a felhúzott vga?

Megéri-e a felhúzott vga?

Figyelt kérdés

konkrétan arra gondolok, h a gigabyte-nak van egy gtx 460-as vga-ja és ennek van egy un OC vagyis húzott változata....

szóval megéri-e az OC és biztonságos-e, és mennyiben befojásolja az élettartamát az ienfajta túlzott hajtás?

2011. márc. 12. 22:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

szóval ha van a 768-as ref , a 1gb-os se , és az oc......az asszem pont 3...akkor nem tom mit nem vágok...

de akkor azt mondod hogy ez itt:

[link]

jó választás lenne?.....

én legfőképpen tartósság (2 évig nem szeretném bántani)

és ár/érték arányra gondolnék....

am kösz a felvilágosítást....

2011. márc. 13. 20:58
 12/13 Captain Frájer ***** válasza:

Jah, hogy úgy három? Bocsi, azt hittem, hogy összvissz 3 forgalmazott kártyára gondolsz. Én hibám, elnézést kérek :)

Szerintem jó vétel, bár ha most vennék kártyát, akkor én GTX 560 Ti-re gyúrnék, ugyanis ritkajó, hogy 60-ért lehet már kapni és azzal tovább húzod, mint a 460-al. 2 évre elég lesz a GTX 460, utána meg "olcsón" lehet SLI-be kötni őket és máris mégtovább bírják :D

2011. márc. 13. 23:08
 13/13 A kérdező kommentje:
uhh hát nemtudom, még az 50 ezres videókártyán is sokat gondolkodtam....nemhogy a 60-on.....de sztem a mostani konfigomba egyenlőre elég lesz....írták hogy hónapok óta működik és h a húzás nem csökkenti az élettertamot ugyh lehet h jó lesz ez....köszönöm a válaszokat...
2011. márc. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!