Megéri-e a felhúzott vga?
konkrétan arra gondolok, h a gigabyte-nak van egy gtx 460-as vga-ja és ennek van egy un OC vagyis húzott változata....
szóval megéri-e az OC és biztonságos-e, és mennyiben befojásolja az élettartamát az ienfajta túlzott hajtás?
a gigabyte-nak 3 fajta kártyája is van gtx 460-ból és abból csak egy oc...
ha nem vágod ne válaszolj...
Tényleg. Amúgy mi értelme van olyan vga-t csinálni, amin iker BIOS van meg egy rakás plusz alkatrész, és gyárilag húzható.
Ennyi pénzből nem lehetne gyártani egy egyszerűbb és gyorsabb videokártyát?
A kérdező kommentje:
a gigabyte-nak 3 fajta kártyája is van gtx 460-ból és abból csak egy oc...
ha nem vágod ne válaszolj... < Ha ennyire vágod magadtól, akkor minek kérdezel? Te sohasem tévedtél, igaz? Bocs, nem akartam bunkó lenni.
Kérdésedre válaszolva: A gyárilag tuningolt változatok mindig is stabilabbak lesznek a házilag húzott "csodáknál"... Mivel az árkülönbség igazából egy-két ezer forint, talán jobban megéri az OC.
Kedves kérdező, te nem vágod:
GTX 460-ból adtak ki ref modellt, de csak a 768 mb-os verziónak(GV-N460D5-768I-B), illetve az 1gb-os SE verziónak(GV-N460SE-1GI ). Elismerem, h a 768-as ref modellről megfeledkeztem.
Ezen kívül csakis OC modelljei vannak:
Első OC kiadásos 1 gigás GTX 460, ami nálam is remek szolgálatot teljesít már szeptember óta - GV-N460OC-1GI
És ennek egy rev2-es verziója hosszabb nyákkal és második generációs hűtővel - GV-N460OC-1GI rev2.0
768 mb-os oc - GV-N460OC-768I
Második OC-s kiadás, magasabb órajelekkel - GV-N460OC2-1GI
SOC kiadás a rev2 felépítését örökölte - GV-N460SO-1GI
A kártya egyébként remekjó, hűtője ténylegesen halk és hűti is a kártyát, ahogy azt kell. A rev2-est tudom igazán ajánlani, mert a rev 1-en alumínium hőcsövei vannak, a rev2 ezzel szenben rezes, szóval valamennyivel hatékonyabb lehet. Árban nincs nagy különbség a kettő között. Teljesítményben meg vagyok vele elégedve, mindent képes maxon vinni(okés, a metro2033-at eddig csak SLI-ben vitte maxon, de high beállításon eldöcög 30+ FPS-el).
Sajnos a saját konfigomban egyenlőre nem tudom teljesen kihajtani a VGA-t, mert úgy tűnik, hogy a Core 2 quad q6600 nem elég neki, de ez a közeljövőben orvosolve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!