Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a Machintos cuc!?

Mi az a Machintos cuc!?

Figyelt kérdés
nem tom mi itt mondogatják ezt a szót de mi lenne az
2011. márc. 10. 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező azért eléggé érdekes vagy. Lehet lehúzni meg minden, de nem kell véleményt nyilvánítani arról amiről teis kb csak 5 órája tudsz. Próbáld ki a Snow Leopardot és majd meglátod mennyivel másabb mint a windows.

Segítek:

Mac Játékra:Jó lenne, csak minden játékot windows-ra írnak szinte ezért egy csomó nem indul el, de amit macre is megírtak azzal gyöngyörűen megy még egy macbook is.

Windows játékra: Tökéletes, mert mindent windowsra írnak és erre is találják ki ezt a rendszert manapság kb 70%-ban

Mac programra, munkára: Abszolót tökéletes, Csillagos 5-ös. Boldogan elmegy egyszerre akár 8 programmal is, és egy kicsi laggolás tapasztalható ablakváltásnál. Stabil a rendszer ez az egyik legfőbb érv amikor a munkádhoz vásárolsz számítógépet

Windows programra: Ha 3-nál több program fut rajta elkezdi bezárogatni őket az "Automatikus Memóriatakarító Eszköz"-zel ezzel mentethetetlenül kitörölve az eddigi akár több napi munkádat.

Szóval a Mac és a Windows nem hasonlítható össze ilyen szempontból. Az emberek 68%-a azért használja mert ők gyerekek és még csak játékra használják. Munkához pedig elengedhetetlen egy gyorsan bootoló stabil rendszer. Én speciel a Linuxról nem nyilatkoznék mivel 1 heti használat után nem tudom eldönteni. Én azért használom az apple 27"-os gépét mivel építészmérnök vagyok ezért a nagy kijelző szükséges a munkámhoz. Meg vagyok vele elégedve immár 1,5 éve használom és semmi olyan nem történt mint ami a windowsal amikor használtam. Akit érdekel, 3 és fél napot dolgoztam egy épületterven és a program "hibát észlelt" ezért leáll, a használt adatai valószínüleg elvesztek...szóval abban a hónapban nem ettem :)

36/F

2011. ápr. 30. 18:57
 22/26 anonim válasza:
Igaza van az építészmérnök úrnak! Komoly grafikai munkákhoz csakis a machintos jöhet számításba. Bár drága, de megéri egyszer megvenni. És bizony az a baj, hogy itt csak a kocka gyerekek ordítják azt, hogy sz@r a Machintos, mert drága és nem fut rajta a kedvenc játékuk, ráadásul a legtöbb, még csak nem is használt soha Snow Leopard-ot, ki sem próbálták, látatlanban fikázzák. Én használtam már munkára machintost, plakát szerkesztésre és bizony nagyon jó, először kicsit fura, de utána rájössz, hogy jó. Nekem sajnos nincs Apple gépem, de a következő laptopom, biztos, hogy Macbook lesz, majd gyűjtök rá.
2011. ápr. 30. 19:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Ennyi baromságot amit itt összehordott a sok sötét, hihetetlen.

Azt a baromságot mégis honnan vette a kommentelő, hogy TILOS hozzányúlni a hardverhez? LOL

2011. aug. 28. 02:28
 24/26 VODKA0710 ***** válasza:

"Windows programra: Ha 3-nál több program fut rajta elkezdi bezárogatni őket az "Automatikus Memóriatakarító Eszköz"-zel ezzel mentethetetlenül kitörölve az eddigi akár több napi munkádat. "

MIVAN? Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? 256MB RAM-nál esetleg, de ilyen soha nem történik...

2011. szept. 1. 17:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg hülyeség. Amúgy meg ott van a swap.
2011. szept. 1. 18:54
 26/26 anonim válasza:
Éljen a Macintosh! :D
2015. júl. 17. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!