Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a Machintos cuc!?

Mi az a Machintos cuc!?

Figyelt kérdés
nem tom mi itt mondogatják ezt a szót de mi lenne az
2011. márc. 10. 14:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
tény hogy az iphone azért jó cucc, és tablet gépeket is ő gyártott először, bár az kuka mert ha jól tudom nincs rajta usb xD
2011. márc. 10. 17:28
 12/26 anonim ***** válasza:
A Machintos egy UNIX alapú operációs rendszer. Használj inkább Linuxot vagy BSD-t, ezek ingyenesek, és nemcsak méregdrága gépekre mennek fel, hanem közönséges PC-kre is!
2011. márc. 11. 22:47
 13/26 anonim ***** válasza:
43%

Bakker!

Ti baromira nem vagytok képben. :D

Ennyi baromságot rég olvastam egy helyen.

Mi az a Machintos cuc!?

Az egy Apple termék ami egy számítógépet és egy arra optimalizált operációs rendszert takar.

Ez a jelenleg legfejlettebb technológia ami a kereskedelmi forgalomban kapható.

100-e ért te ilyet nem kapsz. Honnan a f*zomból szeditek ezt. Nektek van egyáltalán valami számítógép szerűségetek otthon???

Az internet sok infót tartalmaz részben számítógép alkatrészek árairól is.

Egy macbookban lévő processzor kerül majdnem 100-ba.

Ha valaki hoz nekem legalább egy olyan szintű PC notit 100-ért mint a mac akkor én már megyek is a bankba fölvenni 1milla hitelt és hozzon nekem 10-et belőle.

Nincs rá program????

Mi a f*a..... A világ legdurvább szoftverei mac-re készűlt először. Sőt most is elsőnek mecre gyárják le (pl: Reason, Ableton Live, Adobe termékek).

Én 10 alkalmazással csinálom meg azt mint egy Winfos 60-al.

Nem is kell annyi szar.

Játék.

A COD 2 ill. 4 van meg nekem de van Tomb Raider is. Amúgy leszarom.

Szerintem az a hiper pénzes hülye aki 200-300e vesz PC-t játékra.

Meg az aki azzal villog h van 8 magos gépe de megnyit 4 alkalmazást aztán összeomlik az egész.

"igen igazatok van amugy előb utób az apple feladja és beépül a microsoft-ba"

Gratulálok! Na ez aztán egy überf*szság. :D

Az ms közel sem rendelkezik annyi tőkével h a világ legnagyobb technológiai vállalatát fölvásárolja. Az apple-nak meg mi a frásznak kéne az ms mikor fényévekkel fejlettebb cuccokkal gyártanak.

Mac-et azért gyártanak mert ha nem lenne akkor mindenki utáná a számítógépeket, ha meg nem jött volna létre akkor valószínüleg nem is lenne PC (vagy csak nem ebben a formában és nem ilyen fejletten).

iPad-on ha kell van usb.

Amúgy egy PC alkatrészei és fentartása jóval drágább mint egy Applegépé.

Nézzetek utána és számolgassatok.

:)

2011. ápr. 26. 14:47
 14/26 A kérdező kommentje:

az utolsónak mondanám hogy ha mac annyira zsír meg minden akkor miért nem olyan elterjet??

a windows 7 kenterbe veri

ÉS IGEN AZ MS ELŐBB UTÓL FELFOGJA VÁSÁROLNI MERT ELŐB UTOM NEM VESZI AZT SENKI!!!!!!

2011. ápr. 26. 21:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Amíg az MS piaci részesedése 92,2 százalékos, addig nincs miről beszélni, minden egyéb hibaszázalékon belül van. És ez megy már vagy 10 éve. Ha a trend folytatódik, akkor 2020 körül lenne 90 százalékon :P
2011. ápr. 29. 19:42
 16/26 VODKA0710 ***** válasza:
Apple-nél tényleg csak az iPhone meg az iPad jó (valakinek az iPod is). Viszont nem fog eltünni soha. Ma már szinte jelképe a pénzes embereknek a Mac. De az nem igaz, hogy a legprofibb videóvágó, zenekészítő szoftverek Mac-re vannak. Ami van Mac-en (előbb utóbb) megjelenik PC-n is, mivel az ugye sokkal több embernek van, és nincs kedvük egy program miatt Mac-re költeni.
2011. ápr. 29. 20:11
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

1X is kérdező te hány éves vagy?A helyesírásod kommentjeid alapján nem lehetsz több 12-nél.

2X előbb még azt se tudtad h mi az a "machintos" XD most meg már határozott véleménnyel vagy arról h az MS fel fogja vásárolni.Amihez nem értesz ne ugass bele!

3X Európában nem annyira elterjedt de a sok amcsi pénzeszsák ezzel villog és az amcsi filmekben is ha megfigyelitek mindenki Iphon 4 szaladgáll és Mac-es gépe van.

Én nem mondom le az almát mert nem használom tehát nagyon nem modhatok róla véleményt.És nem tudom hányadik kommentező veheted fel az 1 millát mert a gamer laptopok jóval erősebbek az almás gépeknél.

2011. ápr. 29. 20:29
 18/26 anonim válasza:

Előzőnek ha lenne thumbs up akkor biztos adnék :D

szerintem a kommentelő még a 7-et sem éri el.

Olyan helyesírási hibáid vannak hogyazokat egy kutya sem véti el pedig ő még a betűket sem ismeri.

És igen,eddig még azt se tudtad mi az a machintos és tudod ott a wikipédia amit ha elolvasol ne mfogod leégetni magadat.Sötét vagy és az is maradsz.

2011. ápr. 29. 20:46
 19/26 Zebra3328 válasza:
93%

Veszel egy x86-os PC-t, választhatsz hozzá többféle oprendszert, és eléggé szabadon variálhatod a hardvereket benne.

Veszel egy Macintosh gépet, kizárólag a MacOS-t használhatod hozzá, hardvereihez TILOS hozzányúlnia a gép tulajdonosának. Úgyhogy legközelebb vehetsz megint komplett Macintosh konfigot.. (És szerintem azért jóval drágább, mert ki kell fizetni a szoftverek árát is.)

2011. ápr. 29. 22:11
 20/26 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire használod! Mert az tagadhatatlan tény, hogy PROFI zeneszerkesztésre a stúdiókban, vagy kép- és videoszerkesztésre és egyéb multimédiás munkákra a Machintos a legeslegjobb! Az összes profi DJ Macbook-kal dolgozik, és nem csak azért mert világít az alma, mert az olyan menő, hanem azért mert erre (is) találták ki! Ugyanakkor játékokra és általános vagy éppen irodai felhasználásra a PC a legjobb és a leggazdaságosabb. Attól függ mire akarod használni és mennyi pénzed van.
2011. ápr. 30. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!