Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a gepemre amin windows (7)...

Ha a gepemre amin windows (7) van akkor nem tudok ra machintos (OS X) -t rakni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
snow leopardot simán fel lehet rá rakni windows mellé, de ha megszokod akkor teljesen át állsz snow leo ra
2011. febr. 4. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Macintosh-t csak Mac gépekre lehet felrakni ha jól tudom.
2011. febr. 4. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:

ok

kossz a valaszokat , de ezen a snow leopard-on mennek a windowsos jatekok?

2011. febr. 4. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:

jah es azt elfelejtettem kerdezni h flash-rol lehet telepiteni?es ha igan akkor hogy???mer lattam egyet ami 6.5 gb es dvdre nem fer ra!?

Elore is kosszonom a valaszokat

2011. febr. 4. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

szia,

Első válaszadó vagyok, a snow leo-t ha jól tudom, akkor intel procira lehet telepíteni, de lehet h amd-re is... viszont flashről nem tom h lehet e telepíteni, különben van kereken 4,7 es ill 2.3-as snow leo-s nekem egy 4,7-es van fönt, az király. A játékokkal kapcsolatban: mennek a játékok, de csak azok amikre rá van írva, hogy mac op rendszerrel is kompatibilis. Ezzel viszont elárultad magad, hogy nuku tapasztalattal indulsz neki, ezt nem ajánlom, hamar el lehet rontani rengeteg mindent a snow leot, de a te döntésed.

2011. febr. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!