Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki melyiket venne es miert?

Ki melyiket venne es miert?

Figyelt kérdés

HP DM1-2160LA (AMD Athlon II DC 1.3 GHz,2GB RAM,320 GB,11.6" LED),

HP Mini 210-1130LA (Intel Atom 1.66 GHz,2 GB RAM,320 GB,10.1" LED),

SONY Vaio VPC-M120L (Intel Atom 1.83 GHz,2 GB DDR3 RAM,320 GB,10.1")

ez a harom Windows 7 starter-rel jon

ACER A 1551-4650 (AMD Athlon II 2.3 GHz,2 GB RAM,250 GB,11.6" LED) ez Windows 7 Home Premium-mal

Elsosorban szovegszerkesztes, egyeb office programok (excel, power point) illetve internet hasznalatara lenne. Interneten foleg levelezesek es kulonbozo oldalak bongeszesere hasznalnam.

Felhasznaloi szintu tudasom van, muszakilag nem ertek a gepekhez, ezert kerdezem.

Ar es meret miatt jonnenek ezek szoba. Kulfoldrol irok, igy lenyegtelen az otthoni ara.

Koszi mindenki segitseget.

40/N

2011. márc. 2. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
én mindenkép a sony-t már csak az erősebb processzor és a neve miatt.
2011. márc. 2. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem venném operációs rendszerrel, csak amiatt kb. 30 000Ft-al drágább.

Off

Amire kéne, arra megfelel az ingyenes Ubuntu is, plusz a szintén ingyenes OpenOffice (elő van telepítve).

2011. márc. 2. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Mint irtam, kulfoldon vagyok, nem forintban fizetnek es az emlitett op.rendszerek alapbol jarnak a gephez. Igy kedves masodik, melyiket ajanlanad?
2011. márc. 2. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
En az Acert vennem. Igaz sok embernek negativ eloiteleteik vannak az Acerrel kapcsolatban, de netbook gyartasban szerintem nagyon is jol allnak.
2011. márc. 2. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

miért pont HP vagy Sony?

HP az nyomtató gyártó, a Sony meg hangtechnika

én egyiket se venném, illetve én is inkább az acer-t(mondjuk sajnos abban a legkisebb a merevlemez, de egy külső merevlemezzel orvosolni lehet ezt a problémát :) )

2011. márc. 2. 23:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki valaszat. A penztarcamnak csak ezek johetnek szoba bizonyos boltokban. Ez egy hosszu tortenet, hogy miert csak bizonyos boltokban. Koszonom a hasznos valaszokat
2011. márc. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!