Hát ez tényleg egyjó kérdés!
E közül a kettő közül tényleg elég nehéz a választás!
Megbízhatóság tekintetében tökéletes mind a két autó, fogyasztásban is kb ugyanaz!
Ha a külsőt és a belsőt nézzük talán nálam az Audi a nyerő de nem azért mert leszólnám a Mercedest.
Mindkettő kocsi ugyanolyan eleganciát hordoz magában!
tényleg nagyon nehéz a választás, de szerintem az audi :):)
de a merci is nagyon jó
de a te döntésed :)
Öreg autós vagyok,sokszáz JÓ verdával a hátam mögött.
Audi,Merci,BMW a "jósági" sorrend és ezt biztosra veheted közel 3 millió kilométer tapasztalat okán.
Azt én sem értem,hogy a BMW 530D de akár 535D miért nem merült fel lehetőségképp.
Az Audinál az összkerék előny (jóval stabilabb,biztonságosabb) a Mercinél a légrugó hátrány (sűrűn elhervad és horror a javíttatása)és ha van abból is 4x4 inkább azt mint sima hátsó kerekest vennék..
Vedd meg az Audit vagy keress egy 4maticot esetleg egy megkímélt 535D-t.
Sok sikert!
Mindekttő!
Nem, viccet félretéve szerintem az Audi,mer a Mercinek ha valami gebasz van a légrugóval akkor több százezres is lehet a javítási számla
Ja és sokkal csendesebb és szebb járású egy Merci cdi motor mint egy audi tdi. Nekem E 270 cdi-m van (W210) és gyönyörűen muzsikál az 5 henger. Mindezt a youtube-s videók jól bemutatják. Bármi kérdésed van nyugodtan írj privát e-mailt.
http://www.youtube.com/watch?v=f81_S2NfMnw
http://www.youtube.com/watch?v=dSYADBUd6rE&feature=related
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:58
Igaz valóban kényes alkatrész, viszont a Mercedesnél csak az S osztálynál szériafelszereltség a légrugó. Az E osztálynál is rendelhető extra de ritkán fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!