Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki melyiket venné meg és miért?

Ki melyiket venné meg és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. máj. 31. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg egyjó kérdés!

E közül a kettő közül tényleg elég nehéz a választás!

Megbízhatóság tekintetében tökéletes mind a két autó, fogyasztásban is kb ugyanaz!

Ha a külsőt és a belsőt nézzük talán nálam az Audi a nyerő de nem azért mert leszólnám a Mercedest.

Mindkettő kocsi ugyanolyan eleganciát hordoz magában!

2011. máj. 31. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon nehéz a választás, de szerintem az audi :):)

de a merci is nagyon jó

de a te döntésed :)

2011. máj. 31. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Vezettem mindkét motort, a 320CDI-t ML-ben, a 3.0 TDI-t A6-ban. A Merci szerintem botrányos, főleg a váltója, másodpercek telnek el, mire elindul. Az Audi elég jól autózható, ezek közül mindenképpen az a jobb, de én látatlanba is megszavaznék egy győzelmet az 530d-nek, pedig nem vezettem még.
2011. máj. 31. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Öreg autós vagyok,sokszáz JÓ verdával a hátam mögött.

Audi,Merci,BMW a "jósági" sorrend és ezt biztosra veheted közel 3 millió kilométer tapasztalat okán.

Azt én sem értem,hogy a BMW 530D de akár 535D miért nem merült fel lehetőségképp.

Az Audinál az összkerék előny (jóval stabilabb,biztonságosabb) a Mercinél a légrugó hátrány (sűrűn elhervad és horror a javíttatása)és ha van abból is 4x4 inkább azt mint sima hátsó kerekest vennék..

Vedd meg az Audit vagy keress egy 4maticot esetleg egy megkímélt 535D-t.

Sok sikert!

2011. máj. 31. 13:42
 5/11 anonim válasza:

audi

!

2011. jún. 8. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Mindekttő!

Nem, viccet félretéve szerintem az Audi,mer a Mercinek ha valami gebasz van a légrugóval akkor több százezres is lehet a javítási számla

2011. jún. 8. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
én a Mervedes mellett állok, mert nekem is van egy 2007es E szériásom és rosszat nem lehet rá mondani.
2011. jún. 8. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább a Merci... Mivel kényelmes, csendes és nagy presztizsű! Az Audi elektronikusan és anyagminőségben gyengébb és sokak szerint csak egy drága VW. Sok balesetmentes km-t az új verdádhoz!
2011. jún. 8. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja és sokkal csendesebb és szebb járású egy Merci cdi motor mint egy audi tdi. Nekem E 270 cdi-m van (W210) és gyönyörűen muzsikál az 5 henger. Mindezt a youtube-s videók jól bemutatják. Bármi kérdésed van nyugodtan írj privát e-mailt.

http://www.youtube.com/watch?v=f81_S2NfMnw

http://www.youtube.com/watch?v=dSYADBUd6rE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vjNScXGMVjs

2011. jún. 8. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:58

Igaz valóban kényes alkatrész, viszont a Mercedesnél csak az S osztálynál szériafelszereltség a légrugó. Az E osztálynál is rendelhető extra de ritkán fordul elő.

2011. jún. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!