Ez alapján mit lehet leszűrni a HDD-rol? (kep lent)
csinaltam egy tesztet a regi 2éves vadi uj hddnel,ezt pedig ma csinaltam.....ket hetes win7-nel,(ket hete volt egy defragralas vagy micsoda is)
Az van sajnos.....3 rossz sector es 5 gyenge....ennek a gariztatasa mennyire szokott jol elsulni? (western digital)
Mar az elso hetekben volt a 3rossz szector ez az uj 5 mostanaban keletkezhetett.
Normális tápegységed van? A gagyiknak szokása agyonvágni a vinyókat. Ha szerzel egy újat, akkor azt is kinyírja.
Egyébként a mai vinyók tartalmaznak tartalék szektorokat, illetve ha ezek elfogynak, akkor el tudják rejteni (hardveresen) a rosszakat. Ehhez azt kell tenned, hogy lementesz róla minden adatot, majd a hozzá készült DOS-os config programmal kinulláztatod. A program gyártófüggő, a honlapjukról letölthető. A nullázás sokáig tart, főleg nagy vinyónál, de a rossz szektorok el fognak tűnni. Utána újra kell particionálni és formázni a lemezt.
Mert volt,hogy egész nyáron nem volt pc-m. Aztan vettem egyett ami sokáig megint nem mukodott..... eladtam es utana vettem ezt szoval ....sokaig nem volt pc-m es azt is mondtak fourmokon(gyakori,prohardver),hogy nem biztos hogy sok mindent csinalnak 3rossz szektorral.....es 50km re vettem a HDD.t....es mar nem akartam varni megint egy honapot a garizassal.
HDDsentinel ezt irta:
A lemez önteszt során talált 3 hibás szektort.
A lemez felületén található 5 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Nincs szükség beavatkozásra
A tapegysegem Forton(FSP) 500w
Van egy progim bad sector regenerator vagy mi a fene a neve...ilyennel ne alljak neki inkabb?
MOst nem akarnam 500GB-t lefomazni....szoval esetleg csak akkor majd,ha vennek egy uj hdd-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!