Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó konfiguráció...

Ez a gép jó konfiguráció mostani játékok elmennek rajt szaggatás nélkül nem muszzály full grafika és minden kompatibilis? A táp elég neki? Az alaplapba kompatibilis a ddr5 videó kártya? És szerintetek jó gép?

Figyelt kérdés

Alaplap:ASUS M4N68T

Processzor:AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition

Memória:KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz

Táp:FSP400-60APN

Videó kártya: GIGABYTE GV-R567OC-1GI HD5670 1GB GDDR5 PCIE

Merevlemez:Samsung 500gb

2011. febr. 12. 18:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Visszatérve a kérdésre, ez a konfig meglesz még egy jódarabig, amit én tanácsolok (már egyszer irtam), az erősebb táp, és valóban 2x2 GB ram előnyösebb.
2011. febr. 18. 18:51
 32/33 anonim válasza:
Én úgy személyszerint elsősorban a vidikártyát cserélném egy GTX 460-asra, de legalább egy egy GTS 450-esre. Prociból is inkább a másik gyártó, az intel felé hajlok, sőt AMD-ben nem is vagyok jártak, de ha intel lenne, abból minimum egy i5-öst, 3.30 Ghz-vel. Merevlemezből ma már vehetsz 2 terásat is, ráadásul Samsungot 20k-ért. Tápból mindenképpen biztosra kell menni, mert ha kicsit veszel, és később derül ki, nagyon megjárhatod. A memória az OK. De a hűtés is elég fontos lehet, ezért én legalább egy CM Hyper 212-est vennék, és még a másik oldalára egy plusz CM Blademaster-t. A mai játékok elmennének rajta, de biztosan nem full grafikán, mert azok szaggatnának rendesen.
2011. márc. 26. 15:42
 33/33 anonim válasza:
az Xbox egy rakat... Ha netezni akarsz, azért is fizetned kell a Msoft-nak, hiába van neked SAJÁT neted. A moddolásról ne is beszéljünk, hiszen az még gyermekcipőben jár konzoloknál. Én nekem van gépem is, amibe 40k-ért vettem vidikarit, és tökléletes, illetve van Ps3-am is, ha kéne vmi játék, ami nincs PC-re, pl. InFamous, vagy ha a gépem nem biztos, h el tudná futtatni, pl. Mafia II full grafikán. Az Xbox az csak pénzkidobás, pláne hogy grafikát is rakat kakiul kezeli, de minegy b*zigyerek használd csak a szar Xdobozocskádat!
2011. márc. 26. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!