Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó konfiguráció...

Ez a gép jó konfiguráció mostani játékok elmennek rajt szaggatás nélkül nem muszzály full grafika és minden kompatibilis? A táp elég neki? Az alaplapba kompatibilis a ddr5 videó kártya? És szerintetek jó gép?

Figyelt kérdés

Alaplap:ASUS M4N68T

Processzor:AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition

Memória:KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz

Táp:FSP400-60APN

Videó kártya: GIGABYTE GV-R567OC-1GI HD5670 1GB GDDR5 PCIE

Merevlemez:Samsung 500gb

2011. febr. 12. 18:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:45

Én azt nem értem, hogy miért nem tudod kifejezni magad normálisan, vagy miért fáj, ha más inkább költ egy kis pénzt videokártya?? Ha leszarnád, nem úgy írtál volna ide, hogy mindenk egy f.... vagy ki vagy te??

2011. febr. 13. 11:53
 22/33 anonim ***** válasza:

Én nem értek az Xbox 360 -hoz, ezért kérdezem, hogy fejleszteni lehet rajta játékot vagy programokat??

Netezni lehet?? Játékon kívül elindul rajta más?? Pl. irodokába alapvető szoftverek működnek? Hálózaton lehet játszani többen?? A grafika nagyon sok más tervező, szimulációs programhoz is kell, nem csak a videószerkeztéshez. Ha már valaki PC-t vesz, akkor nem gagyit akar. Valóban fölösleges, 1 millióért venni videókártyát, de aki megteheti, vegyen, ha akar...

2011. febr. 13. 12:07
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert fogyatákos vagy!

Ez a gyerek csak játszani akar meg max filmezni netezni.

Ezekhez bőven elég ez a kombó, amit írtam.

Ezzel meg ne gyere, h programozás meg bla bla bla, mert 100X többen játszanak mint programoznak.

Sőt a legtöbb programozó nem is játszik, mert inkább a munkájával van elfoglalva.

Nekem egy p3 gépem van és képzeld lehet rajta netezni meg filmezni is sőt zenét hallgatni, játékra meg ott van az Xbox360.

Már lassan 4 éve, h megvan, egy forintot nem költöttem rá és simán viszi a játékokat.

Nem arról van szó, h nem jó a pc,de ha játékról van szó egy nagy pénzlehúzás az egész.

Csak ezt nem veszed észre, mert a grafika!

2011. febr. 13. 17:52
 24/33 anonim ***** válasza:
te akkora szánalmas vagy előttem lévő már írtam de valakit el nevezni fogyatékosnak ... hülye gyökér tudod mit jelent te f*sz hogy van pofád mást le fogyatékozni ha nem tudod hogy az e és ha nem tudod mit jelent? kezdem egyre jobban hinni hogy egy 10-éves x-box mániás ki p*cs vagy aki azt hiszi hogy csak 60 ezerért lehet jó kártyát venni ... alapból is a pc-én az az ár amit ki fizettél az x-boxon vissza jön csak számold ki ;) pl. most egy új x-box slim 65-60 ezer ft. a 4 gigás nem+ játék újonnan 12-9 ezer ft..+ ha rendesen akarsz játszani egy hd-tv ami nem olcsó főleg ha jó minőségű kb. 100-70 ezer ft. és ez csak az olcsó és mi van a drágával 200-100 ezer forint na akkor most számold ki.. ennyiből ugyan ilyen gépet veszel ja meg még 50 ezerért egy p4-es gép (te írtad) az már így durva nem: 65 ezer+ 2 játék 22 + live előfizetés minden évben ami van egy 15-ezer+ hd-tv 100 ezerért+ p4 es gép 50 ért összesen 237 ezer forint a live előfizetést nem vettem bele na akkor melyiket éri meg jobban ?? egy 100-200 ezres gép amin mindent csinálhatsz + egy monitor 30-40 ért ugyanannyiból jön ki azt még te mondod hogy 60 ezerért videó kártya na ne csessz már kb. 2 év múlva ki jön az új x-box ami lesz 100-120 ezer ft. annyiból új vga és egy új proci meg ami kell még.. én még mindig azt mondom hogy a pc-jobban megéri... ja és utolsó előtti előtti te is okos vagy ilyet írsz 1-millio-ért kártya csak hogy fel világosítlak: quadro család ami grafikusoknak van és nem játékra és egy átlag felhasználó nem használl olyat szóval nem az veszi akinek telik rá hanem aki ilyennel foglalkozik :P csak ennyit akartam
2011. febr. 13. 18:46
 25/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46

Ha annyi pénzem lenne, hogy nem tudnám mire költeni, akkor ha foglalkozom grafikával, ha nem, megvenném azt a videókarit, kipróbálni:P De amúgy igazad van...

2011. febr. 13. 19:06
 26/33 anonim ***** válasza:

Tudtam h szánalmas leszel...

Ezekkel az árakkal ne számolj, mert sok helyen tudsz pult alól kapni jóval olcsóbban flashelve stb.

Én 45ért vettem annó 60 gigával.

Jah igen, h eredetiség.

Gondolom nektek is eredetiben van meg az after effect, végülis csak 460000 ftért dobta ki a kereső.

De biztosan megvettétek mind:)

És már megint tipikusan pc-és hülye vagy, aki azt hiszi, h csak az vesz hd tv-ét aki xboxot is.

Például nekem hamarabb volt tv-ém szal nem kellett venni, van akinek alapból is igénye a tv, h tudjon dvd-ni meg stb.

De ez akkor is egy szánalmas kifogás, h mert a tv.

Az ember amúgy is vesz előbb utóbb tv-ét főleg, h akcióban lehet kapni már 90000-ért full hd-ét:)

De lehet venni tv-monitort vagy szimplán monitort:)

Azzal is jól szuperál, ez a baromság csak a ti pc-s agyatokba van beleégve h 200 ezres tv kell a boxhoz:)

Mondjuk most már értem miért nem bírod felfogni, h mi merre, hiszen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában:)

Csak a szokásos halandzsa:)

Jah és ne felejtsétek el, h nem lemásolni az after effectet,tessék megvenni majdnem fél millióért:)

2011. febr. 15. 08:19
 27/33 anonim ***** válasza:
ha ha xD neked külön keresni kell azt hogy mennyi be kerül az after effect.. hülye ... de még mindig nem értem hogy van JOGOD VALAKIT LE FOGYATÉKOZNI VALAKIT TE PÖCS MOND MÁR EL??? KOMOLYAN SZÁJ MÁR MAGADBA!!! TUDOD MILYEN SORSUK VAN AZOKNAK A KIBA... Jó van nem fojtatom mert hiába is nekem van igazam.. lehet hogy nem vettem meg az after effect-et de legalább a többi progit igen ja és te honnan a szarból vetted ezt hogy: 460 ezer forint ez kész komolyan [link] nézd már meg vagy el mondjam 225000 Ft. sokat tévedsz kis csíra.. tanulj meg váltani.. :D mért te meg veszed kedves hülye gyerek, ha flashelt a boxod nem.. akkor most hol tartunk ... magadat oldottad hülye f*sz XD de ha már van egy full hd 90 ezres tévéd akkor is ugyan az az ár jön ki te brutális analfabéta .. :P de ha nagy x-boxos vagy mi a f*szt keresel a hardver topigba ezt nyögd már ki?? ki készíteni engem aki példálózik minden szarral hogy az after effect 460 ezer meg minden azt se tudod mi az azt ezzel jössz inkább vegyél nem flashelt boxot és vegyél hozzá eredeti játékokat mert az összes pc-és játék NEKEM eredeti nem vagyok olyan csicska mind te jó van többet nem írok ilyen p*csnek be fejeztem így is csak magát oltja :D
2011. febr. 15. 15:40
 28/33 anonim ***** válasza:

"ha ha xD neked külön keresni kell azt hogy mennyi be kerül az after effect.. hülye ..."

Mondom h szánalmas vagy, most komolyan ezzel jössz, h hülye vagyok, mert nem tudom az árát fejből??Mikor nem is ezzel foglalkozok?

Te se tudtad az xboxnak, de ebbe nem megyek bele, ez szánalmas.

Nagyon!

[link]

Itt van, nem magamtól találtam ki.

Az meg h te találtál 200000ért nem lényeg, mert azért hoztam elő, h biztos nem vetted meg eredetiben, mert így is úgy is drága.

És igen téged oltalak vele, mivel jöttél, h veszek hozzá eredetiben játékot és ezt belevetted a költségbe.

erre írtam, h gondolom te se eredetiben tolod az ae sz*rral

szal ilyet ne kalkulálj bele a költségbe(tudom, minden programod eredeti).

jah és azt se felejtsd el, h a te csilli-villi gépedet 1 év után lehet kihajintani, mert már nem visz egyes játékokat.

A box meg jó pár évre tuti garancia.

Arról nem is beszélve, ha egyáltalán megjelenik:)

Mert hát ugye vannak olyan lúzerek, akik fél meg egy évet kénytelenek várni:)

Nembaj, majd addig after effectezel:D

2011. febr. 17. 12:44
 29/33 anonim ***** válasza:

$999 szerinted mennyi kedves utolsó?? Ennyibe kerül az Adobe After Effect CS5...

Egyébként ez baromság, hogy évente új PC kell, már bocs...

Az esély meg mindenre megvan, hogy tök új lesz és cserélni kell, de csak ha akarod. Egy gyors gép meg senkinek sem árt meg a háztartásban... Persze lehet bele venni 128 mb -os videókarit is, de akkor már olcsóbb venni egy drágábbat, mint egy xboxot.

De mindegy, a stílusod magáért beszél...

Még mindig egy dolgot nem értek.... Régen írta nekem valaki ezt (igaza is volt), és most átadom neked szeretettel:

Ne ugass bele olyasmibe, amihez nem értel. Ha meg véleményed van, add elő emberhez méltóan. Az utolsó már én tettem hozzá:) Rám is és mindenkire vonatkoik.

Még annyi, hogy én szívesen játszanék xboxal is, de attól még paraszt nem vagyok. Bye.

2011. febr. 17. 13:09
 30/33 anonim ***** válasza:

Aztakur*va...

A hüly*e haverodnak magyarázd el ezt h mennyi az annyi!

"nézd már meg vagy el mondjam 225000 Ft"

Ő ezt írta szal ez alapján írtam a 200at, előtte meg a kereső alapján 460, de látom neked is le van korlátozva az agyad MERT:

Kur*vára mindegy mennyibe kerül ez a sz*ar, csak azért hoztam fel, mert ő itt magyarázott, hogy az xboxhoz veszek játékot.

Erre válaszoltam, h van egy olyan érzésem, h ő se veszi meg most már akkor 999$-ért(örülsz ba*zdmeg?)

Jah és igen, áhhh hol avul el egy év alatt a gép, biztos nem...

Mégis mikor kijönnek egyes játékok megy a rinya, h ilyen meg olyan gépet vettt nem is olyan rég és akadozik meg bal bla bla.

Gta4,Crysis meg még sorolhatnám.

2011. febr. 17. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!