Ez a gép jó konfiguráció mostani játékok elmennek rajt szaggatás nélkül nem muszzály full grafika és minden kompatibilis? A táp elég neki? Az alaplapba kompatibilis a ddr5 videó kártya? És szerintetek jó gép?
Alaplap:ASUS M4N68T
Processzor:AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
Memória:KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz
Táp:FSP400-60APN
Videó kártya: GIGABYTE GV-R567OC-1GI HD5670 1GB GDDR5 PCIE
Merevlemez:Samsung 500gb
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:40
Na idefigyelj te kis b*zi konzolmániás, nem mondták még neked, hogy az xbox360 egy nagy raklap....
pl:hol játszol vele hd-ben sehol, na és tudsz rajta tört játékkal játszani, hát nem, tehát nekem ne magyarázz, hogy hú de jó az az xbox.
Bocs az offért, de ez kikívánkozott belőlem.
na akkor jó gép?? vagy rakjatok össze 90e-böl
alaplap proci memória videó kártya táp!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:07
Ja, amiket ez a tag ajánlott, teljesen jó alkatrészek!
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:40
akkor te vegyél xbox fost meg egy p4-es gépet azt legyél el vele b*zikám alapból a pc-t nem csak arra veszünk hogy játszunk hanem net, játék, videó szerkesztés bele értve after effect, 3ds max meg minden de ha te ezt nem akarod csinálni akkor játsszál a fostos fos xboxodon hülye 10 éves segg fej p*cs... ja egyébként jó gép ;) csak szerintem 4850 et vegyél az 5670 helyet erősebb meg minden és jobb-is ..
És ki beszél itt a videóvágásról te idióta mikor a kérdésből lejön, h a hül*yegyerek csak játszani akar.
Egyébként meg képzeld egy 40-50 ezer forintos gép is képes azokra a dolgokra amiket felsoroltál!
Nem csak az amiben a csilli-villi 100000 ft-os videókártya van.
Kb fél éven belül az is csak egy s*zar lesz már:D
Igen tipikus pc-és, "nézd meg nézd meg jobb a grafika!"
A crysis féle gagyit is ezért csinálták, tudták h a sok hülyének csak a grafika számít, és majd fognak szaladni a boltba vga-ért.
Nekem sokkal többet ér a játékélmény illetve az, h elsőként tudok játszani a játékkal nem úgy mint egyesek, h éveket várnak mire oda jutnak:)
De jó legyen elfogadom, a pc-ek nem azért vesznek 60000ért egy vga-át mert a játék, hanem mert kivétel nélkül mind a videóvágó programot nyomják meg grafikusok.
Egyébként annyiból igazad van, h benéztem, ma egy 40000-50000 ftból már nem egy p4 es gép jön ki hanem azért jóval komolyabb, feltéve ha az inas tényleg csak egy-két elemet cserél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!