Milyen videokártyát bírna kihajtani a gépem?
Figyelt kérdés
Szeretetnék venni bele egy videokártyát a gépembe, de nem tudom melyiket bírná még kihajtani.
Alaplap: MSi K9n-Neo v3
CPU:AMD Athlon X2 4400+ (2449MHz)
RAM:2 GB DDR2 1066MHz
HDD:320GB
Mostani vidikártya: ASUS Nvidia GeForce 8500GT Silent Magic 512MB
Ebbe a gépbe mi lenne a legerősebb kártya amit még kibírna hajtani?
2011. febr. 12. 12:52
1/4 anonim válasza:
a tápot nem írtad le ami a lényeg. am ennélnem érdemes jobb vga-t berakni, mert a proci, és a ram is kevés. ink gyűjts egy gamer gépre
2/4 anonim válasza:
Nekem majdnem ilyen masinám van.
Van egy Asus 4670 meg egy Gigabyte 9800GT OC kártyám, mindkettő tök jól megy.
3/4 A kérdező kommentje:
500W-os táp van benne márkáját nem tudom.
Muszáj lenne bele valamit venni mert, nem tudja lejátszani a HD filmjeimet, tesóm ugyan ilyen gépé 9500GT OC van és neki simán viszi az 1080p, nekem meg szét szaggatja magát.:(
2011. febr. 12. 18:46
4/4 anonim válasza:
jah:d hát az az 500w az elég jó, csak mojndjuk ha vlmi kínai szarfos, akk érdemes meggodnolni. de 9500gt elbírja lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!