Intel core i5 2500K alapórajelen milyen videokártyát tud maximum kihajtani?
Ez egy nagyon fontos kérdés a számomra, hiszen hiába vesz az ember egy jó vga-t, ha a processzor nem tudja kihajtani. Ott van természetesen a cpu tuning de én maximum csak 10%-t húznék rajta, vagy még annyit se, nem vagyok a tuning híve
Szóval maximum milyen erős vga-t vehetnék mellé, írjatok egy ati-t és egy nvidia kártyát is. Lehetőleg olyan ember válaszoljon aki biztos a dolgában, és nem csak tippel
Köszönöm :)
saphire 5850
gigabyte 6870
Ezek szupperek,nekem is pont ilyen procim lesz és e között a kettő között vacillálok.
Maradjunk a kérdésnél, és valaki olyan válaszoljon aki tisztában van vele.
Én gigabyte párti vagyok és abból 47k a 6870 és 62k a 6950 2gb a két kártya ég és föld, árban pedig nincs akkora eltérés. Legalábbis számomra ennyit bőven megér, ráadásul 1 perc alatt a teljesítménye a 6970 teljesítményére alakítható, és a tuning teljesen veszélytelen, és tökéletesen viszi
Szal valami szaki írjon már köszi
bátran vehetsz erősebb kártyát is, kihajtja. (6950/6970)
aki nem hiszi járjon utána.
Akár egy GeForce GTX 590 3GB is ki tud hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!